Top cele mai frumoase aparitii in filme!

Top cele mai frumoase aparitii in filme!

 

Filmele au o mare influenta asupra noastra, determinandu-ne uneori sa luam adevarate decizii sau sa ne modelam anumite aspecte, in functie de elementele cu care rezonam. Filmele sunt de asemenea si o sursa numai buna de a ne inspira in ceea ce priveste look-ul personal, deoarece in definitiv fiecare personaj in parte descrie o anumita tipologie de om, cu care poate ca ne-am dori sa semanam.

Ideea de a recrea aspectul unui anumit personaj de film sau macar de a te inspira in ceea ce priveste propriul look poate fi realizata cu usurinta. Totul este sa stii de fapt cine anume vrei sa fii si sa te folosesti de toate resursele pentru aceasta, cum ar fi produsele NuSkin, care te pot ajuta fara probleme in acest sens.

breakfast-at-tiffanys

Persoanele care sunt cucerite de un look senzual si elegant se pot inspira cu usurinta din filmele clasice, precum „Breakfast at Tiffany’s”, unde machiajul strident si bijuteriile opulente ies in evidenta, sau „The Seven Year Itch”, acolo unde spre exemplu Marilyn Monroe poarta o rochita diafana deasupra unei vantilatii stradale. Fireste, nu facem referire aici la recrearea scenei in care ii sunt puse formele in valoare, ci strict la felul in care feminitatea este pusa in valoare, felul in care parul este coafat astfel incat sa nu faca nota discordanta cu vestimentatia si mai ales tipul de make-up adoptat.

Este important de stiut faptul ca in perioada pe care incearca sa o recreeze pelicula, moda impunea folosirea unui make-up generos, accentuat pe linia pleoapelor si a unui ruj intens, de cele mai multe ori rosu aprins senzual. Buclele sunt bine definite, chiar si pentru parul scurt, iar in cazul domnilor, nu lipseste costumul cambrat, iar cravata devine un accesoriu „sine qua non”.

sex-and-the-city

Un alt film care a functionat foarte bine ca si trendsetter in randul tinerelor domnisoare este „Sex and the city”, un film care a adus cu sine extrem de multe modele in ceea ce priveste vestimentatia si inca pe atatea modele de pantofi renumiti, pe care oricine si i-ar dori in garderoba. Accentul este pus cu preponderenta pe ideea de feminitate, de stil si de eleganta, Carrie nefiind singurul model de urmat in acest serial urmarit de catre o lume intreaga. In mod cert in ceea ce priveste ideea de a recrea un anumit look, te poti inspira fara doar si poate de aici, deoarece tinutele, machiajul si coafurile sunt adaptate oricarui moment al zilei, pelicula fiind cu adevarat un izvor nesecat de idei. Totusi, pentru a te putea proteja de efectele unor schimbari adoptate prea des, poti folosi produse specifice de ingrijire, precum cele de la NuSkin.

pe-aripile-vantului

„Pe aripile vantului” reprezinta si el un film de impact in ceea ce priveste alegerea unei tinute sau a unui tip de make-up ori hair style, stilul „printesa” fiind intens promovat si asociat cu inocenta, feminitatea si eleganta specifica perioadei. Accesoriile delicate si materialele diafane, parul ingrijit al domnilor, aranjat cu eleganta si rafinament, sunt  elemente ce pot fi reeditate si in perioada actuala, fiind un look care va atrage in mod clar atentia.

Pe langa inducerea unor reactii emotionale, filmele au rolul de a ne stimula imaginatia si in alte moduri. recrearea unei imagini de film, sau pur si simplu imprumutarea unei idei de vestimentatie sau make-up, sunt trucuri ce ne pot face sa ne simtim speciali si mai mult decat atat, pot atrage fascinatia celor din jur, familiarizati fireste cu imaginea originala a peliculei.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.