War Dogs: Tipii cu arme

War Dogs: Tipii cu arme

War Dogs Tipii cu arme POSTER ROMANIA

 

Doi prieteni din Miami in primavara vietii lor, pe la douazeci de ani, au inceput sa exploateze putin cunoscuta initiativa guvernamentala de a furniza arme in teatrele de operatiuni. Au inceput cu contracte mici dar totul se ba peste cap cu primul lor contract cu o suma de multe zerouri. Practic vedem un om plictisit care facea masaj oamenilor cu stare in Miami si un gras care sta prost cu nervii imbogatiti peste noapte datorita neglijentei guvernului american din administratia lui George W. Bush cand oricine putea incheia contracte militare.

War Dogs Tipii cu Arme 2016

Initial am crezut ca voi vedea o comedie tipic americana dar m-am inselat, War Dogs este un film presarat de amuzament inspirat din fapte reale. Unii il gasesc previzibil, dar asta nu il face sa nu fie un film foarte bun, jucat destul de atent pentu un comedy. Va avertizez de acum sa nu vedeti trailerele pentru ca dau spoiler la jumatate de film si este pacat.

War Dogs Tipii cu Arme

In rolurile principale ii gasim pe Jonah Hill si Miles Teller, regia este semnata de Todd Phillips care nu este prima data cand realizeaza o comedie dupa fapte reale, fiind cunoscut pentru trilogia „Marea Mahmureala”, creditul pentru scenariu este datorat lui Stephen Chin, alaturi de Todd Phillips, Jason Smilovic si Guy Lawson. Site-urile de masurare a audientei ofera un scor destul de bun IMDB 7.3, Rottentomatoes un tomatometru de 58% cu un scor al audientei de 78%, iar Metacritic un metascor de 58 cu un user score de 7.6.

War Dogs Tipii cu Arme film 2016

Daca nu spuneau ca eroii nostri merg in Albania iar toata actiunea este filmata in Romania puteam spune ca nu m-a deranjat nimic la acest film, sa nu mai zic ca „albanezii” din poveste vorbeau romana. Probabil ca Todd Phillips s-a sfatuit cu Sacha Baron Cohen si cu alti producatori care au filmat convenabil pe aici.

War Dogs are premiera in tara noastra vineri 19 august si este distribuit in tara noastra de Freeman Entertainment. Va fi un film care va prinde la public, este o comedie relaxanta de vazut pentru toate categoriile de audienta. Vizionare placuta.

. 1 comentariu la War Dogs: Tipii cu arme. Categories: 2016. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “War Dogs: Tipii cu arme

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.