Zootropolis – Zootopia

Zootropolis – Zootopia

Zootropolis POSTER

Introducere Zootropolis – Zootopia

a trecut ceva vreme de cand am plecat de la un film fredonand o piesa muzicala si cu zambetul pe buze. Zootopia este genul acesta de animatie – bine desenat cu glume bune si memorabile, ira coloana sonora de exceptie (shakira – cum altfel) te va face sa dansezi pe scaun.

Ana Daniela Emil Zootropolis

Rezumat Zootropolis – Zootopia

Judy Hopps este un iepure care are un vis neobisnuit – acela de a deveni politist. insa, in Zootopia doar animalele mari pot face asta. Plina de vise, ingeniozitate si resurse ea devine primul animalut care termina academia de Politie, dar nu oricum ci ca sefa de Promotie.

Firul rosu este unul clasic Hopps devine un politist care se implicata in aventuri, care isi face prieteni prin felul direct de a fi si care, ca in orice film care se respecta, intra in cursa prinderii personajelor negative alaturi de un anti-erou. insa, zambetele, glumele si alegerea animalelor in puncte cheie te vor face sa te simti ca la un film de actiune cu statham in rol principal 😉

Zootropolis Zootopia

Puncte de interes Zootropolis – Zootopia

 • alegerea animalelor pentru fiecare rol – ironia este prezenta pe tot parcursul filmului;
 • Glumele bune (iar ironie fina si de calitate);
 • O animatie din care copiii vor avea de invatat despre taria de caracter si despre ce inseamna sa muncesti pentru a iti transforma in realitate visele, iar adultii isi vor aduce aminte ca fara vise – nimic bun nu ti se intampla in viata, dar si faptul a avea prieteni adevarati in momentele cheie ete reteta unei vieti frumoase.

Emil Ana avanpremiera Zootropolis

Puncte tari Zootropolis – Zootopia

 • Lectiile de viata (asta imi place la animatii).
 • Culorile geniale – nu am mai vazut astfel de combinatii de la avatar. 
 • Morala povestii 🙂

Bloggeri Zootropolis

Puncte slabe Zootropolis – Zootopia

 • Constructia clasica, dupa un film de actiune.
 • Doar Shakira se bucura de lumina reflectoarelor, pe partea muzicala.

Opinii personale Zootropolis – Zootopia

 • Pentru mine, atunci cand nu e vorba de basme e interesant sa vad felul in care altii aleg sa faca paralele intre trasaturile umane si animale.
 • Ti-as recomanda sa vezi filmul pentru ca vei pleca de acolo incarcat (a) de energie si vei simti ca e cazul sa faci ceva pentru visurile din copilarie pe care inca nu ti le-ai indeplinit.
 • Ideea de a trai intr-un oras in care totul este posibil – doar pentru ca asa e marketingul acestuia mi se pare traznita si buna de pusa in practica, indiferent de urba in care traiesti pentru ca totul vine din interior, nu din locatia GPs.
 • Poate a fost starea mea de vina, dar mie mi se pare un film inspirational, cu tente extrem de fine de ironie si glume demne de retinut si aruncat in gasca de prieteni, iar peste toate cred ca toti avem un iepuras in noi – acum depinde ce alegem sa facem cu el 😉

Articolul despre Zootopia – Zootropolis a fost scris de Ana Marin. Ea poate fi citita pe blogul personal, bloggermarin.net.

Zootropolis COVER

Zootopia – Zootropolis a intrat de ieri, 4 martie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Cineforum. Salutari CINEMILE tuturor!

. 2 comentarii la Zootropolis – Zootopia. Categories: 2016, Animatii, Filme noi. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

2 thoughts on “Zootropolis – Zootopia

 1. Pingback: Mon Cabaret Noir

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.