Poltergeist pe DVD si Bluray

Poltergeist pe DVD si Bluray

Poltergeist 2

Am vazut acum cateva luni un film la cinema, Poltergeist s-a numit el. La acea vreme nu am apreciat filmul. As spune chiar ca nici nu l-am luat in serios. In mod surprinzator pentru mine, cativa amici d-ai mei l-au apreciat. Unii l-au vazut in 4DX si au zis ca a fost o senzatie cu adevarat speciala. Poate-i vorba si de starea mea de atunci, poate-s eu prea pretentios la filme. Habar n-am.

Poltergeist bluray

Cert este ca tocmai am aflat ca vom avea parte de Poltergeist pe DVD si Bluray. Probabil unii dintre voi il veti aprecia mai mult decat am facut-o eu. Posibil, insa, sa nu va impresioneze nici pe voi. Oricum ar fi, zic sa va anuntati prietenii care ar putea fi interesati de aceasta noua aparitie. Este disponibil in toate magazinele de specialitate din tara, fiind distribuit de Odeon Cineplex.

Poltergeist_DVD

Poltergeist pe DVD si Bluray nu este singura noutate adusa de prietenii de la Odeon. Insa despre cealalta veste primita de la ei (una extrem de misto) va voi spune intr-un articol viitor. Este o chestie extrem de misto, zic sa fiti pe faza 🙂 Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Poltergeist pe DVD si Bluray. Categories: Filme pe DVD. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.