Agenti aproape secreti – Central Intelligence

Agenti aproape secreti – Central Intelligence

 

Agenti aproape secreti - Central Intelligence POSTER

La filmul Agenti aproape secreti – Central Intelligence nu am putut ajunge, niste probleme EUROpene m-au impiedicat sa merg la vizionare. In locul meu a mers amicul meu Trif, care a lasat urmatoarele insemnari 🙂

Agenti aproape secreti - Central Intelligence

Avem de urmarit aventura unui agent CIA, Bob Stone, el se întoarce in orasul natal pentru reuniunea de liceu. Fiind urmele unui caz top secret, isi gaseste un partener fortat, tocmai pe cel care a fost cel mai popular tip al generatiei sale, acum un contabil linistit, nostalgic dupa zilele de alta data. Inainte de a realiza in ce s-a bagat, contabilul nostru isi da seama ca e prea tarziu sa renunte, asa ca participa cele mai periculoase confruntari cu schimburi de focuri, urmariri cu masina si spionaj riscant in stilul lui James Bond.

Comedia de fata este un „buddy action comedy” in stilul american, ne aduce aminte de „Bad Boys” dar nu sunt atatia negri in film, desi filmul debuteaza cu umorul lor. Filmul ia rolurile lor prea in serios uneori, mai ales cand vedem personajele care mereu isi aduc aminte de ce nu au realizat si de vechi aspiratii, dar deodata observam cearturi imature sau vedem ca eroii nostri se lupta folosind ca arma o banana.

IMDB ofera pentru filmul Agenti aproape secreti – Central Intelligence un rating de 6,9, metacritic.com un metascore de 52 cu un user score de 6,6, iar rottentomatoes un tomatometru de 66% cu o audienta de 71 %.

Scenariul din Agenti aproape secreti – Central Intelligence este realizat de Ike Barinholtz, David Stassen si Rawson Marshall Thurber, regia este realizata de Rawson Marshall Thurber care a mai realizat comediile din categoria „smart dumb comedy” „We’re the Millers” si „Dodgeball”. In rolurile principale ii gasim pe Dwayne Johnson si Kevin Hart, este genul de productie care te amuza mereu cand il vezi la televizor, te bucuri de actiunea intensa cand cel mare are grija de cel mic si fac foarte multe chestii impreuna.

Filmul  Agenti aproape secreti – Central Intelligencese doveste mai inteligent decat te astepti, personajele principale par incompatibile cu tendintele actuale de la Hollywood, dar te duce inapoi catre nostalgia unui action movie amuzant al anilor 90. Urmarim un agent care nu isi poate stapani energia in contrast cu un om linistit si plictisit. Amandoi realizeaza un „bromance” nostalgic cu spirit de aventura

Agenti aproape secreti – Central Intelligence are premiera vineri 1 iulie si este distribuit in tara noastra de RO IMAGE. Va doresc vizionare placuta.

 

. Niciun comentariu la Agenti aproape secreti – Central Intelligence. Categories: Comunicate de presa. Tags: , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.