Big Game – Tinta Presedintele

Big Game – Tinta Presedintele

Big Game - Tinta Presedintele Poster

INTRODUCERE Big Game – Tinta Presedintele

Avem de urmarit cel mai nou film cu Samuel L. Jackson. Nu ma asteptam sa il vad vreodata in ipostaza de a interpreta un presedinte, asa ca am dat curs vizionarii. 

REZUMAT Big Game – Tinta Presedintele

Oskari este in padure, trebuie sa indeplineasca o misiune ce trebuie sa isi arate maturitatea in fata rudelor si cunostintelor sale. Este pe urmele unui cerb, dar da peste presedintele Statelor Unite. Dupa ce aeronava prezidentiala s-a prabusit in urma unui atac terorist. Ceea ce urmeaza este un survival-manhunt in padurile inghetate din Finlanda.

Big Game Tinta Presedintele captura

PUNCTE DE INTERES Big Game – Tinta Presedintele

Mi se pare un film de actiune presarat cu foarte multa violenta, dar poate fi urmarit lejer si de cei mici prin prisma unei povesti care atrage toate categoriile de varsta. Big Game este un action romp cu un pusti gata de aventura in centrul actiunii. De asemenea, Samuel L Jackson, in rolul presedintelui, si regizorul Jalmari Helander sunt alte doua puncte de interes.

PUNCTE TARI Big Game – Tinta Presedintele

Filmul este destul de bine jucat, are o actiune care te tine atent la ce urmeaza. Regizorul Jalmari Helander stie foarte bine sa produca un film de actiune, imbina editarea kinetica cu un feeling potrivit cu care aprecieizi ce se petrece.

PUNCTE SLABE Big Game – Tinta Presedintele

Iti lasa impresia unui film fara logica si foarte exagerat. Parca nu are logica pentru ca nici nu ii trebuie, cel mai puternic om de pe planeta se ascunde in padure de teroristi ajutat de un copil de 13 ani.

Big Game

OPINIE Big Game – Tinta Presedintele

Din momentul in care a fost pus pe hartie a fost gandit ca un film comercial care sa atraga toate categoriile de public, sa ruleze usor in cinematografe iar peste ani sa fie proiectat pe micile ecrane, a avut un buget bun, imagine buna, actori cunoscuti, efecte si toate conditiile pentru a fi pus in aplicare acest proiect. Isi indeplineste cu briou toate obiectivele, fara a le depasi.

Big Game – Tinta Presedintele este in cinematografe din 27 martie, fiind distribuit in tara noastra de RO IMAGE.  Vizionare Placuta !

. Niciun comentariu la Big Game – Tinta Presedintele. Categories: 2015, Filme noi.

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.