Cimitirul Animalelor este o carte scrisa de Stephen King in anul 1983. Romanul a fost nominalizat in 1986 la World Fantasy Award.

Prima adaptare cinematografica dateaza din 1989, in regia lui Mary Lambert.

Cartea a fost tradusa la noi de Editura Nemira. Din pacate, nu pare a se mai gasi la nicio librarie online (ultima editie pare a fi cea din 2015). Am gasit insa la Elefant o versiune in limba engleza. Este considerata cea mai infricosatoare carte scrisa de Stephen King.

O noua adaptare urmeaza a aparea cat de curand si in Romania. Regizata de Kevin Kolsch si Dennis Widmyer (aflati la a doua colaborare, dupa cea de acum 5 ani, Starry Eyes), noua adaptare cinematografica ii are pe afis pe Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow si … Sonia Maria Chirila.

Cei care au vazut noua adaptare spun despre ea ca ar fi mai infricosatoare decat precedenta, din 1989. Eu inca nu am vazut-o, o voi vedea in weekend, insa vrea sa va trimit pe voi s-o vedeti.

Drept urmare, in colaborare cu Ro Image si Grand Entertainment, am un concurs pentru voi. Asa cum am mai facut-o si in alte dati, voi sparge concursul in 2. Jumatate se va desfasura aici, pe blog, iar cealalta jumatate, pe Facebook. Premiul este acelasi: o invitatie dubla valabila in Grand Entertainment (Mall Baneasa – Bucuresti), in perioada 8-14 aprilie.

Pentru invitatia pusa la bataie PE BLOG, va trebui sa raspunzi la intrebarea De ce vrei sa vezi acest film? Ce anume te atrage cel mai mult la el?

A doua invitatie se da pe Facebook, unde trebuie sa taguiesti persoana cu care vrei sa mergi la film.

Concursul dureaza pana duminica, 7 aprilie, ora 23:59. Luni, 8 aprilie, imediat dupa ora 00, voi anunta castigatorii.

Concurs Cimitirul Animalelor – organizat in colaborare cu Ro Image si Grand Entertainment. Vor mai urma si alte concursuri, pregatesc cateva surprize. Noua adaptare dupa Cimitirul Animalelor intra in cinematografe de vineri, 5 aprilie, fiind distribuita in Romania de Ro Image!

Etichete: