Concurs Cimitirul Animalelor

Cimitirul Animalelor este o carte scrisa de Stephen King in anul 1983. Romanul a fost nominalizat in 1986 la World Fantasy Award.

Prima adaptare cinematografica dateaza din 1989, in regia lui Mary Lambert.

Cartea a fost tradusa la noi de Editura Nemira. Din pacate, nu pare a se mai gasi la nicio librarie online (ultima editie pare a fi cea din 2015). Am gasit insa la Elefant o versiune in limba engleza. Este considerata cea mai infricosatoare carte scrisa de Stephen King.

O noua adaptare urmeaza a aparea cat de curand si in Romania. Regizata de Kevin Kolsch si Dennis Widmyer (aflati la a doua colaborare, dupa cea de acum 5 ani, Starry Eyes), noua adaptare cinematografica ii are pe afis pe Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow si … Sonia Maria Chirila.

Cei care au vazut noua adaptare spun despre ea ca ar fi mai infricosatoare decat precedenta, din 1989. Eu inca nu am vazut-o, o voi vedea in weekend, insa vrea sa va trimit pe voi s-o vedeti.

Drept urmare, in colaborare cu Ro Image si Grand Entertainment, am un concurs pentru voi. Asa cum am mai facut-o si in alte dati, voi sparge concursul in 2. Jumatate se va desfasura aici, pe blog, iar cealalta jumatate, pe Facebook. Premiul este acelasi: o invitatie dubla valabila in Grand Entertainment (Mall Baneasa – Bucuresti), in perioada 8-14 aprilie.

Pentru invitatia pusa la bataie PE BLOG, va trebui sa raspunzi la intrebarea De ce vrei sa vezi acest film? Ce anume te atrage cel mai mult la el?

A doua invitatie se da pe Facebook, unde trebuie sa taguiesti persoana cu care vrei sa mergi la film.

Concursul dureaza pana duminica, 7 aprilie, ora 23:59. Luni, 8 aprilie, imediat dupa ora 00, voi anunta castigatorii.

Concurs Cimitirul Animalelor – organizat in colaborare cu Ro Image si Grand Entertainment. Vor mai urma si alte concursuri, pregatesc cateva surprize. Noua adaptare dupa Cimitirul Animalelor intra in cinematografe de vineri, 5 aprilie, fiind distribuita in Romania de Ro Image!

. 7 comentarii la Concurs Cimitirul Animalelor. Categories: 2019, CONCURS. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

7 thoughts on “Concurs Cimitirul Animalelor

  1. Vreau sa vad acest film pentru ca imi plac povestile lui Stephen King si cast-ul din acest film in mod special ❤️.

  2. imi plac filmele de acest gen iar dupa ce am vazut trailerul mia captat si mai nult atentia..

  3. Sunt fan Stephen King si am vazut ecranizarea anterioara; as vrea sa le compar tinand cont de diferenta de 30 de ani dintre ele.

  4. Vreau sa vad acest film,deoarece ma atrag foarte mult efectele speciale,care ma tin treaz,captat asupra lor

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.