Concurs Jurassic World

UPDATE: Cele 2 invitatii la film merg catre Raluca Cojocaru si Moise Georgiana Eliza, iar sapca merge catre Benea Simion.

 

Inca nu am vazut Jurassic World, dar am auzit lucruri bune despre el. Il voi vedea asta seara, la Rasnov.  Nu va zic asta sa va fac in necaz, va zic tocmai pentru ca vreau sa-l vedeti si voi.

Jurassic World POSTER

Pentru asta am un concurs pentru voi. Concursul are 3 premii si este impartit in 2. Prima parte, care se desfasoara aici, consta in postarea unui comentariu la acest articol prin care sa raspundeti la intrebarea: De ce v-a placut prima parte, Jurassic Park sau, daca nu ati vazut-o, De ce vreti sa vedeti Jurassic World DESI nu ati vazut prima parte? Am de dat 2 invitatii, un raspuns il aleg eu, unul il alege random.org. Fiti cat mai creativi, zic.

Jurassic World

A doua parte a concursului este pe facebook. Like & Share la aceasta postare, like paginii CINEMIL (daca nu aveti deja) si un comentariu la postarea de pe facebook prin care sa va anuntati participarea, premiul urmand a fi … O SAPCA JURASSIC WORLD! Fiti fara grija, sapca este noua, nu este veche de milioane de ani. Sapca este cea din poza.

Sapca Jurassic World

Invitatiile sunt valabile pana pe 25.06.2015 in Hollywood Multiplex Mall Vitan. Concursul se incheie pe data de 13 (vineri noapte), ora 00, cand voi anunta castigatorii. Acestia vor trebui sa mearga la sediul Ro Image pentru a-si ridica premiile (Valabil si pentru sapca).

Voi reveni cu un articol complet despre Jurassic World DUPA ce il voi vedea.

Jurassic World intra de maine in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Ro Image. Salutari CINEMILE tuturor si bafta la concurs!

Etichete: , , , ,