CONCURS O tipa dezastru

 

Am fost sa vad filmul TrainWreck (tradus la noi O tipa dezastru). Personal nu mi-a placut, desi recunosc c-am ras cu pofta la unele faze. Totusi, per total, filmul mi-a parut a avea mai multe defecte decat calitati. Drept urmare, l-am criticat. Destul de mult. Totusi, atat criticii d-afara, cat si cativa colegi blogeri, l-au laudat.

TrainWreck Poster

Acum, daca va place sau nu voi decideti. Eu, insa, va dau sansa sa vedeti acest film GRATIS. Ca de obicei, insa, trebuie sa fiti creativi.

Asadar, am de dat 2 invitatii duble, valabile toata saptamana viitoare (27-07  – 02-08) in CinemaCity SunPlaza. Ce trebuie sa faci pentru a lua una dintre ele? Pai, ca de obicei, am 2 concursuri in 1:

1. Aici, PE BLOG, va trebui sa scrii un comentariu CAT MAI CREATIV in care sa imi vorbesti despre o tipa dezastru. Daca esti baiat poti vorbi despre cea mai dezastru tipa cu care ai fost cuplat. Daca esti fata poti vorbi despre tine. Ori, indiferent de sex, poti vorbi despre o prietena d-a ta. Ori prietena unui prieten d-al tau. E drept, nu va voi verifica daca povestile voastre sunt reale sau nu, dar na, eu as prefera sa fie. Cea mai DEZASTRU tipa va primi unul dintre premii.

2. Al doilea, PE FACEBOOK, daca dai LIKE & SHARE postarii de concurs, urmand ca apoi sa anunti, printr-un comentariu, intentia de participare. Cele 2 concursuri nu sunt obligatorii (puteti participa doar la unul dintre ele), dar nici nu se exclud (da, chiar va incurajez sa participati la ambele).

Concursul se incheie duminica, la ora 14, cand voi anunta castigatorii. Mult succes.

O tipa dezatru 2015

Asadar, sa recapitulam: Concurs O tipa Dezastru, 2 invitatii duble saptamana viitoare in SunPlaza, mecanism de concurs – pe blog si pe facebook, jurizare + tragere la sorti, deci e nevoie si de creativitate, dar si de noroc. Mult succes tuturor si astept sa-mi spuneti daca voua v-a placut. Salutari CINEMILE tuturor!

 

Etichete: