Cut bank

Cut bank

Cut bank Poster

INTRODUCERE Cut bank

Cut Bank este genul de thriller în care este redata viata tipică de oras mic al statelor unite. Avem oameni plictisiti un serif protector, oameni minunati carora le pare rau ca au ramas acolo, un local freak care nu iesea din casa, mai exact un taximetrist cu avea propria gradina zoologica impaiata.

Cut bank 2015 caption

REZUMAT Cut bank

Dwayne Mclaren vrea sa plece din Cut Bank, Montana, un oras plictisit de 3000 mii de suflete. Iubitei lui, Cassandra nu ii place plictiseala unui oras molcom, vrea sa participe la concursuri de frumusete sau sa ajungă un star. Dwayne este martorul unei crime, aceasta naste o serie de evenimente care da peste cap un oras in care nu se petrece nimic.

Gallery

PUNCTE DE INTERES Cut bank

Avem o serie de personaje tipice adunate din orasele mici, oameni ciudati, traditionalisti, visatori si un decor al lucrurilor uitate de vreme.

Gallery

PUNCTE TARI Cut bank

Putem spune ca pelicula este o foarte buna comedie violenta noir in stilul fratilor Coen si al lui Tarantino.

Cut bank caption

PUNCTE SLABE Cut bank

Cut Bank are parte de niste review-uri slabe, daca vrei sa vezi filmul nu mai citi nimic despre el pe internet, acesta fiind, dupa mine, inca un film subevaluat.

Cut bank film

OPINIE Cut bank

Mi-a placut la acest Cut bank felul îin care este redată viata tipica de town american. Cu un serif protector, oameni plictisiti, dar si oameni inteligenti care regreta ca au ramas aici, un ciudat care nu ieșea din casa, impaia animale (mi se pare o combinație Andrei Chikatilo cu Ed Gein).  Decorurile au obiecte specifice fiecarui personaj.

Cut bank

Cut Bank are premiera pe 17.04 si este distribuit in tara noastra de RoImage 2000.

Articolul despre Cut bank este scris de Trif Vlad, colaborator Cinemil.ro, pe care, insa, il puteti citi si pe blogul personal. Despre acelasi film Trif a scris si la el pe blog. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Cut bank. Categories: 2015, Filme noi. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.