Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata

Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata

Tata in razboi cu tata POSTER ROMANIA

Introducere Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata

Imi plac comediile, insa am devenit din ce in ce mai pretentios. In legatura cu Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata, aveam asteptari impartite: voiam sa-l vad, crezand ca voi incepe anul cu zambetul pe buze, insa trailerul nu-mi inspira deloc incredere. Ma asteptam ca toate (ori majoritatea) fazelor amuzante sa fie cele din trailer. Va las sa descoperiti citind tot articolul daca pronosticul meu s-a adeverit.

Daddy's Home Tata in razboi cu tata

Rezumat Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata

Brad este un tip bine crescut, manierat, disperat sa intre in gratiile copiiilor sai vitregi. Acesta avea o mare problema: era impotent, drept urmare stia ca nu poate avea niciodata propriul copil. Sansele sale de a intra in gratiilor propriilor copii scad dramatic atunci cand (re)intra in scena tatal natural al acestora. Ce va alege mama celor 2 copii, ce vor alege acestia si cum se va termina tot acest RAZBOI va las pe voi sa descoperiti.

Tata in razboi cu tata 2016

Puncte de interes Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata

  • O distributie interesanta, cu Will Ferrell si Mark Wahlberg in rolurile celor 2 tati.
  • Printre altii, ii veti descoperi pe John Cena si Kobe Briant jucandu-si propriile roluri.
  • Cateva probleme interesante puse de acest film, cei care au trecut ori trec prin asa ceva probabil vor aprecia (mai) mult acest film.

Puncte tari Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata

  • Interpretarile celor 2 actori principali, celor 2 tati, sunt foarte bune. Nici copiii nu sunt interpretati rau, as zice chiar dimpotriva. Din pacate, insa, este singurul punct pozitiv al acestui film.

Puncte slabe Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata

  • Scenariul are foarte multe lipsuri, multe lucruri fiind aproape deloc explicate. Un singur exemplu dau: apare un zidar, care trebuie sa repare un perete; este dat afara, apoi este (re)primit si chiar se muta cu ei in casa. Cine era tipul, cum de s-a mutat brusc, unde statea pana atunci, nimic din toate astea nu aflam?
  • Desi nu-mi doream, pronosticul meu s-a adeverit: din 5 scene cu adevarat amuzante, 3 sunt prezente-n trailer. Trailerul nu-ti spune deznodamantul filmului, dar iti taie toata surpriza unor glume care, culmea, sunt chiar potrivite in peisaj. Mai ales cea cu blocatul in perete.
La asta ma refer :)
La asta ma refer 🙂
  • Finalul este unul extrem de ciudat. Hint (semispoiler): pentru a fi comedie, in intelesul general, trebuie sa aiba happy-end. Si are, desi logica a fost sacrificata in numele acestui ideal.
  • Pe cat de bine joaca cei 2 actori principali, pe atat de prost este jucata nevasta/mama. Un personaj ciudat construit si extrem de slab jucat.
  • O comedie cu maximum 6 scene amuzante este, oare, comedie? Iar scenele erau construite destul de ciudat: asteptai chiar si 15 minute pentru a veni poanta aia tare. De cele mai multe ori stiai deja poanta din trailer, dar si daca n-ai fi vazut trailerul, tot nu mi s-a parut a-si merita numele de comedie.
  • Un defect prezent in cazul multor alte filme: traducerea titlului este extrem de nefericita. Pe langa faptul ca-i prea lung (pana pronunti intregul titlu iti piere cheful de vizionare), mai este vorba si de un nume ce duce filmul in derizoriu. Nu stiu care-s criteriile, dar in 80% din cazuri traducerile titlurilor chiar sunt nefericite

Opinii Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata

Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata dezamageste pe aproape toate planurile. Desi are 2 actori care-si interpreteaza foarte bine rolurile (si alti 2 copii care joaca natural), filmul nu reuseste sa convinga intai si intai la principalul sau punct: umorul. Care umor este, din pacate, afectat si de trailer: cum mai poti rade cu gura pana la urechi cand deja ai vazut cum se va termina scena?

Tata in razboi cu tata POSTER

Despre Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata au mai scris: Diana Duca, Andrei Dinu, Andreea Giuroiu, Iulia Matache si Raluca Cojocaru.

Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata intra din 8 ianuarie in cinematografe, fiind distribuit in Romania de RoImage. Salutari CINEMILE tuturor!

. 1 comentariu la Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata. Categories: 2016, Filme noi. Tags: , , , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.