Diamante celebre din filme celebre

Diamante celebre din filme celebre

 

Cine nu iubeste diamantele?  Se stie ca femile adora diamantele, iar de-a lungul timpului s-a creat o legatura stransa intre femei si acesta piata pretioasa.
In momentul in care ne accesorizam tinuta cu o asfel de bijuterie ne simtim mai bine in propria piele, suntem mai sigure pe noi sentimentele pe care ni le transmite nu pot fi descrise in cuvinte, iar noi, fericitele purtatoare vom straluci atat la propriu cat si la figurat.

Marilyn Monroe spunea intr-un muzical celebru ca diamanatele sunt cele mai bune prietene ale femeii si trebuie sa recunoastem faptul ca nici o alta bijuterie nu se poate asorta mai bine unei tinute de gala decat pretiosul diamant.
Femeile au fost inspirate, iar dragostea nemarginita fata de diamante s-a transmit in timp si prin intermediul unor celebre productii cu actrite cunoscute ce purtau astfel de bijuterii.
Asfel imaginile intiparite adanc in mintea unei femei cu persoanjele din celebrele filme care au creat istorie diamantelor fac si mai profunda dragostea pentru aceste bijuterii.
Cine nu a vazut cerebrul Breakfats at Tiffany’s, celebrul film al secolului trecut, unde actrita principala Audrey Hepburn a ramas intiparita in mintea multor femei, purtand un colier de perle cu diamante tip guler.
Breakfast-at-Tiffany
O alta bijuterie pretioasa este expus la gatul lui Rose in castigatorul Oscarului, celebrul film Titanic. Celebrul diamant a jucat un rol esential in film si a frant inimile multor femei.
In Moulin Rouge, colierul purtat de Nicole Kidman a fost concept special de bijutierul Stefano Canturi pentru a fi purtat de aceasta. Ambele atat actrita australianca cat si pretioasa bijuterie au ramas celebre, iar multe din femei au fost inspirate in alegerea si purtarea unei tinute de gala
O alta productie celebra in care Chanel si-a lansat colectia de buterai cu diamante este Anna Karenina.
Colectiva esclusivista este purtata de actrita Keira Knightley, imaginea casei de moda Chanel, intr-o celebra secventa cand actrita apare insarcinata.
Aceeasi Nicole Kidman a purtat un set de bijuterii format din 5 pieties create special pentru prints de Monaco in Grace of Monaco.
Grace-of-Monaco
Acestea sunt doar cateva din celebrele filme unde pretioasele bijuterii cu diamante sunt afisate de catre actrite celebre, actrite ce reprezinta un exemplu, fiind o sursa de inspiratie pentru multe dintre femei.
Diamante celebre din filme celebre – articol scris de Royal Diamante. Salutari CINEMILE tuturor!
. 1 comentariu la Diamante celebre din filme celebre. Categories: Cinemilii speciale.

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “Diamante celebre din filme celebre

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.