Micul Print 3D

Micul Print 3D

Poster Micul Print 3D

Introducere Micul Print 3D

Sa va marturisesc sincer: in copilarie am displacut profund povestea aceea dragalasa numita Micul Print. Atunci cand am auzit ca urmeaza a aparea o animatie Micul Print 3D m-am enervat un pic: dintre toate povestile, fix pe asta pe care am dispretuit-o eu au ales-o? Nu ca as fi singurul care gandeste asa.

Interesant este, insa, faptul ca desi am citit-o acum mult timp, tin minte aproape totul din ea. Cumva, mi-a ramas intiparita in mine.

Emil Calinescu Micul Print 3D

Rezumat Micul Print 3D

Fetita are o mama extrem de stricta si calculata. Aceasta ii facuse un program de invatat intensiv, program care se derula pe parcursul a mai multe luni. Din pacate, din acel program lipsea socializarea.

Fetita, insa, profita de faptul ca mama sa era extrem de ocupata si reuseste sa evadeze, multe zile la rand, la vecinul cel ciudat, Aviatorul. Acesta ii prezinta noii sale prietene o lume in care totul este posibil, lumea Micului Print.

Puncte de interes Micul Print 3D

  • Cartea Micul Print este cel mai bine vandut roman din lume. A fost publicata pentru prima oara in 1943 la New York. Mai multe chestii interesante despre aceasta carte gasiti pe Mediafax. Se gaseste, in diverse editii, si in librariile de la noi. La Elefant este, in acest moment, aproape 8 lei.
  • Nu este prima ecranizare a povestii, in 74 iubitorii Micului Print au avut parte de un musical bazat pe celebrul text.
  • Filmul este regizat de Mark Osborne, regizorului Kung Fu Panda.

Emil Calinescu Alexandra Duica Micul Print 3D

  • Versiunea in limba engleza are parte de cateva voci celebre, printre care amintesc Benicio Del Toro, Jeff Bridges si Mackenzie Foy.
  • Versiunea in limba romana nu are pe afis nume foarte sonore. Enumar in continuare intreaga echipa care a asigurat dublarea in limba romana: Cristi Ifrim (Printul), Anedis Mihalache (Fetita), Vlad Radescu (Aviatorul), Anca Rosu (Mama), Gabi Costin (Profesorul), Marcelo Cobzariu (Omul de afaceri), Tamara Roman (Trandafirul) si Vlad Trifas (Sarpele).

Adriana Dobre Emil Calinescu Micul Print 3D

Puncte tari Micul Print 3D

  • Urmareste fidel actiunea cartii. Avand in vedere milioanele de carti vandute, probabil ca nimeni nu-si permite o adaptare foarte libera.
  • Voci foarte bine alese pentru personajele principale (vorbesc de versiunea in limba engleza, cea pe care am vizionat-o): Jeff Bridges (Aviatorul) si Mackenzie Foy (Fetita) suna extrem de misto.

Micul Print 3D

Puncte slabe Micul Print 3D

Personal, mie nu mi-a placut 3D-ul. Aceeasi vesnica discutie: de ce am pus ochelarii 3D pe ochi, daca efectele nu (prea) au fost 3D? Si avand in vedere subiectul ofertant, eu zic ca filmul a ratat foarte mult.

Cristina Ilie Emil Calinescu Micul Print 3D

Opinii Micul Print 3D

Desi nu sunt eu fan al povestii, insa Micul Print 3D este, per total, un film reusit. Este, ca sa zic asa, filmul care trebuia sa fie, cu niste voci alese extrem de bine ca plus, insa cu un mare minus la efectele 3D.

Micul Print 3D va rula, in Romania, atat dublat, cat si subtitrat, fiind distribuit in Romania de InterComFilm. In cinematografe intra din 4 decembrie. Salutari CINEMILE tuturor!

. 1 comentariu la Micul Print 3D. Categories: 2015, Animatii, Filme noi. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “Micul Print 3D

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.