Dublu concurs: Krampus & Secret

Dublu concurs: Krampus & Secret

Update: Castigatorii concursului sunt: Maria Soare (pe blog, la filmul Secret) si Laura Mitoc pe facebook, la filmul Krampus. Rog castigatoarele sa ma contacteze in privat pentru a putea intra in posesia premiului.

 

Va spuneam cum, in multe situatii, testez. Testez diverse chestii, cobai imi sunt blogurile. In cazul concursurilor distribuitorii de film sunt generosi si imi lasa mie libertatea de a alege mecanismul.

De aceasta data, am 2 filme pentru voi, ambele intrate de ieri in cinematografe, ambele aduse de acelasi distribuitor: RO Image. Secretul a fost vazut de Gulia, cititi articolul scris de ea despre film. Deci parerea ei despre film nu este deloc un secret pentru noi :)) Krampus nu am vazut, il voi vedea maine 6 decembrie, insa am asteptari de la acest film.

Acum, pentru ca era vorba de concurs, sa va zic in ce consta el. Fiind 2 premii, am 2 concursuri intr-unul. Asadar:

  • Invitatia la Secretul o dau aici, pe blog. Pentru a o castiga va trebui sa-mi spuneti un cuvant care va vine in minte cand auziti de acest film. Va puteti ajua de articolul deja publicat despre film. Un cuvant, atat am nevoie.
  • Invitatia la Krampus o dau pe facebook. Like & share (cu #concurs) postarii de concurs si comentariu la aceeasi postare. Comentariul trebuie sa contina doar confirmarea participarii.

Invitatiile (una la Krampus si una la Secretul) sunt valabile in Hollywood Multiplex Mall Vitan pana in data de 17.12.2015. Concursul dureaza pana luni, 23:59. Imediat dupa voi anunta cei doi castigatori.

Krampus 2015

Sa recapitulam: Dublu concurs: Krampus & Secret, acelasi distribuitor, Ro Image, aceeasi locatie, Hollywood Multiplex Mall Vitan, o invitatie pe facebook, una pe blog, incep in acelasi timp, se termina in acelasi timp. Hai, ca nu-i greu. Mult succes zic 🙂 Salutari CINEMILE tuturor!

. 13 comentarii la Dublu concurs: Krampus & Secret. Categories: CONCURS, Concurs INCHEIAT. Tags: , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

13 thoughts on “Dublu concurs: Krampus & Secret

  1. Neliniste.. este singurul cuvant care mi-a venit in minte dupa ce am citit recenzia filmului. Nelinistea mamei care doreste sa-si razbune fiica.

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.