Evadare Piratii din Caraibe: Black Pearl

Evadare Piratii din Caraibe: Black Pearl

 

Introducere Evadare Piratii din Caraibe: Black Pearl

 

Am facut o sectiune distincta aici, pe blog, cu camere de evadare cu tematica cinefila. Sunt unele care au doar titlu cinefil, altele, insa, te introduc foarte bine in atmosfera.

Astazi voi vorbi despre Piratii din Caraibe: Black Pearl. Pana sa va zic 4 lucruri legate de aceasta camera, fac doua precizari. Prima: mai este o camera cu Piratii din Caraibe, la Break Out. Cei 2 operatori le-au facut in colaborare, deschise la interval de o luna. Nu am fost pe cealalta corabie, insa am auzit ca-s total diferite. Trebuie sa merg si la cealalta, pana atunci sa vedem cum e cea de la Trapped. Cea de-a doua: „excursia” pe corabia Black Pearl a fost o activare a Cineforum si RanEvents pentru filmul The Finest Hours. Eu inca nu l-am vazut, dar am inteles ca a fost o simulare a ce se intampla in acest film. Oricum ambele filme (si Piratii din Caraibe, si Finest Hours) sunt facute de Disney.

Trapped Escape Room

Decor foarte bun

Pentru ca o camera de evadare sa fie misto, conteaza foarte mult prima senzatie. Sunt camere faine, pe care le parcurgi cu placere, insa in care intri cu inima indoita. Cele mai bune sunt, insa, cele care te impresioneaza din start. Prima senzatie sa fie de WOW, iar aceasta interjectie o vei mai folosi pe parcurs. Da, decorul foarte bun. Foarte-foarte bun.

Piratii din Caraibe Black Pearl

Dificultate medie

Dificultatea este relativa, insa va dau raspunsul celor de la Trapped: rata de evadare este de peste 50%. Din punctul meu de vedere, o camera buna este una mediu-dificila, din cele prea dificile iesi frustrat ca n-ai castigat, iar din cele prea usoare iesi cu o usoara senzatie ca ti-ai cam pierdut timpul. Dificultatea este, aici, foarte buna, de camera putandu-se bucura atat incepatorii, cat si avansatii. Avansatii intra acolo, eventual, pentru record, iar incepatorii au sanse bune sa evadeze.

Trapped Camere

Necesita munca in echipa

Auzisem la un alt operator ca a intrat o tipa singura, una experimentata, insa, singura, si a terminat camera. In acest as zice ca e cam imposibil. Sunt puzzle-uri unde chiar trebuie mai multe persoane. As zice chiar minimum 3. Noi am fost 6 si n-am simtit ca suntem prea multi, deci eu v-as sfatui sa intrati cu echipa mai numeroasa.

Legat de componenta echipei, nu mi se pare a fi dedicata cu precadere femeilor ori barbatilor, deci fiti liberi sa mergeti cu cine doriti din acest punct de vedere. V-as sfatui, insa, sa aveti in echipa atat persoane scunde, cat si persoane inalte. Nu pot spune mai multe.

Piratii din Caraibe Black Pearl echipa
Echipa mea: Pirate Bay

O camera super-tehnologizata

In mintea mea, pirati inseamna chei, sticle de bautura (rom de preferat) si, eventual, niste busole. La asta ma asteptam eu. Am dat, insa, de o camera foarte tehnologizata, plina de mecanisme care uneori te fac sa tresari. Exclami Wow de cel putin 4 ori pe parcursul jocului. Si e de bine. De foarte bine chiar.

Concluzii

Echipa mea este cea din poza de mai sus. Cand am evadat ceasul arata 11:11, adica mai aveam 11 minute si 11 secunde pana la gong. Desi departe de recordul camerei, ne-am simtit foarte bine si, per total, ne-am miscat ok (desi am cerut indiciu la una dintre cele mai banale chestii pe care o aveam de facut). Eh, asta e, se mai intampla. Apropo de echipa, ne-am botezat Pirate Bay (dupa cum ati vazut deja in poza). E drept, eu as prefera ca numele echipei sa fie scris Pirate, bei?. Dar cica nu-i dupa preferintele mele.

Piratii din Caraibe: Black Pearl se gaseste la Trapped, operator care mai detine inca 3 camere (Bunker, Don Vito si Elements, despre care am scris un articol pe EmilCalinescu.Eu). Mai multe detalii despre ei puteti gasi pe pagina lor de facebook, unde vedeti constant poze cu echipele care le-au calcat pragul.

Echipa mea de la prima vizita la Trapped. Imi amintesc cum am iesit din Don Vito cu 4 secunde inainte de termen

Multumesc, RanEvents, Cineforum si gazdelor de la Trapped pentru evadarea de asta seara. Mai jos va arat echipa completa de bloggeri (noi am intrat la Piratii din Caraibe: Black Pearl, iar colegii au intrat in Bunker). Salutari CINEMILE tuturor!

Evadare Trapped Bloggeri

. 2 comentarii la Evadare Piratii din Caraibe: Black Pearl. Categories: Escape-uri cu tema cinematografica. Tags: , , , , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

2 thoughts on “Evadare Piratii din Caraibe: Black Pearl

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.