Fifty Shades of Grey LIVE

Fifty Shades of Grey LIVE

 

 

Nu stiu daca sunteti sau nu familiarizati cu conceptul de Escape Room. Am tot scris despre ele, am depasit deja 10 camere. Toate mi-au placut, fiecare are farmecul ei.

Acum, pentru ca tot este aici un blog de filme, trebuie sa va povestesc despre Fifty Shades of Grey. Din pacate, nu am voie sa va zic prea multe, dar 3 idei tot am voie sa spun:

1. Imi place ca incepi incatusat. Esti legat si de o bara (de acolo iesi usor), dar esti legat si de un coechipier. Da, numarul ideal de persoane este de 4. Imi place senzatia si energia pe care o primesti din start.

2. Este o camera foarte fun, dar nu este foarte grea. Fiecare indiciu din camera are o doza de fun extrem de mare. Nu iti bati capul cu indiciile, ca-n alte camere, ci faci totul cu zambetul pe buze. Fara sa va zic ce si cum, sa nu fie spoiler, va zic ca veti avea de facut un puzzle cu femei. In ce consta el ramane sa descoperiti singuri.

Mie-mi place incatusat
Mie-mi place incatusat

3. Atentie! Exact ca-n cazul altor camere, nu sunt necesare cunostinte prealabile. In camerele tip laborator nu trebuie sa stiti chimie, asa ca nu-i panica daca nu ati vazut filmul ori daca nu ati citit cartea. E drept, pierdeti din distractie, farmecul este sa si stiti despre ce este vorba. Totusi, dupa ce mergeti in camera asta s-ar putea sa vi se faca pofta de vazut filmul.

Pentru cei care au vazut filmul, o sa vi se para un Fifty Shades of Grey LIVE.

Acum sa va dau si detalii tehnice: LOCKED-UP este locul unde gasiti aceasta camera. Pe langa aceasta camera, mai sunt inca 2: Library (o camera nu prea populara din pacate, dar EXTREM de misto, cu mistere ascunse printre paginile cartilor, insa intr-un mod extrem de inteligent) si Criminal Mind, o camera EXTREM, dar EXTREM de grea!

O camera culta, ca pentru niste persoane familiarizate cu literele :)
O camera culta, ca pentru niste persoane familiarizate cu literele 🙂

Sa va zic si echipa mea: Eu, Malaezu, Iulia si Adriana. Timpii au fost 35:50 in Fifty Shades, 39:22 in Library si ratare in Criminal Mind. Nu avem, se pare, minti atat de criminale precum ne asteptam. Perversi suntem, iar cuvintele si cartile nu ne sunt straine. Ca nume, tot Internet Explorers, ca-mi place mult numele. Desi nu sunt deloc pervers si deloc cult :)) Sau poate asta e si ideea! :))

Camera care ne-a pus capac - Criminal Mind
Camera care ne-a pus capac – Criminal Mind

Acum, intrebarea finala: cine doreste un Fifty Shades of Grey LIVE? 🙂 Sau, ca sa fie o intrebare in ton cu blogul meu: CINE MI-L scoate din aceasta camera? 🙂

 

. 8 comentarii la Fifty Shades of Grey LIVE. Categories: Cinemilii speciale, Escape-uri cu tema cinematografica. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

8 thoughts on “Fifty Shades of Grey LIVE

  1. Pingback: Locked Up: trei Escape Room-uri într-o singură zi | Oglindă către prezent
  2. Pingback: Am fost la Locked Up - trei camere tip escape room într-o zi
  3. Pingback: Iulia Boiu | Fifty Shades of Escape...la Locked Up - Iulia Boiu

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.