Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast – Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast – Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

Clopotica POSTER

INTRODUCERE Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri este o animatie de aventura, foarte colorata si perfecta pentru copii, deoarece este dublata in limba romana. Aceasta animatie a fost prima de acest gen la care nu m-a deranjat absolut deloc dublarea in romana. Ba mai mult, vocile au fost alese atat de bine, incat cred ca mi-a placut mai mult decat daca vedeam varianta in limba engleza.

Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

REZUMAT Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri o are de aceasta data in centrul atentiei pe zana Fauna, prietena Clopoticai, care nu se poate abtine sa nu ajute animalele salbatice, indiferent de cat de periculoase de dovedesc ele a fi. Fauna descopera accidental  Bestia de Nicaieri, un animal care are nevoie de ajutorul ei si pe care incepe mai apoi sa il studieze. Problemele apar atunci cand garzile reginei zanelor descopera o legenda veche care spune ca Bestia de Nicaieri le va distruge tinutul. Pentru a dovedi ca Bestia este inofensiva si ca poate fi chiar de ajutor zanelor, Fauna, Clopotica si prietenele lor incep sa lupte pentru apararea Bestiei.

Bestia de Nicaieri

PUNCTE DE INTERES Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

Animatia Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri este foarte interesanta in special pentru cei care s-au bucurat si de restul filmelor cu Clopotica. Personal cred ca acesta este cel mai bun film de pana acum, construit in jurul personajului. Chiar daca nu exceleaza la capitolul poveste, la capitol grafica este cu siguranta cel mai bun.

Clopotica

PUNCTE Tari Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

Un prim punct tare este difuzarea animatiei in varianta 3D. Explozia de culoare, precizia detaliilor si alte lucruri ce tin de sfera vizualului fac din aceasta animatie una deosebita. Un alt punct tare al animatiei Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri il reprezinta insusi regizorul si scenaristul Steve Loter, care a regizat si celebrele desene animate Kim Possible. Coloana sonora a filmului a fost si ea dublata in limba romana si in timpul animatiei va puteti bucura de vocea superba a Dalmei Kovács.

Legend of NeverBeast

PUNCTE SLABE Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

La capitolul poveste, animatia Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri  nu sta foarte bine. Daca nu esti parte a publicului tinta, spre final te vei plictisi. Povestea este prea simpla si prea scurta, comparativ cu celelalte filme cu Clopotica. In plus, un punct slab l-ar putea reprezenta si aflarea Clopoticai in plan secund, desi este cea mai indragita zana dintre toate cele aflate in film.

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast

OPINIE Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

Am vazut toate filmele cu Clopotica si ma bucur ca am reusit sa vad si Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri, in special pentru ca a fost 3D. Pentru copiii aflati in sala a fost o adevarata incantare sa asiste la o noua aventura a zanelor preferate. E foarte greu sa ii faci pe copii sa fie cuminti intr-o sala de cinema, timp de o ora si jumatate, cat dureaza un film. La Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri  toti copiii au fost cuminti si cred ca asta spune totul.

Articolul despre animatia Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri a fost scris de Adriana Sandru. Ea poate fi citita pe blogul personal OglindaCatrePrezent.Wordpress.Com. Filmul Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri intra de maine in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Forum Film. Salutari CINEMILE tuturor!

. 2 comentarii la Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast – Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri. Categories: 2015, Animatii, Filme noi. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

2 thoughts on “Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast – Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri

  1. Pingback: Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri (Tinker Bell And The Legend Of The NeverBeast) | Oglindă către prezent
  2. Pingback: Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri (Tinker Bell And The Legend Of The NeverBeast)

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.