Get Hard – Mare si tare

Get Hard – Mare si tare

Get Hard POSTER

Introducere Get Hard – Mare si tare

Un nou film cu Kevin Hart. Clar: o comedie. In afara de el, Will Ferrel, fara vreun rol memorabil, insa un actor decent. Subiectul filmului, insa, imi reamintea de mai vechiul Big Stan. Mai multe nu stiam despre film, asa ca m-am deplasat la cinematograf pentru a vedea despre ce este vorba.

Rezumat Get Hard – Mare si tare

Un manager de fonduri speculative este lucrat din interiorul companiei si condamnat la 10 ani de inchisoare. Condamnarea il da complet peste cap: nu numai viata profesionala ii este distrusa, ci si cea personala. Are 30 de zile sa-si puna lucrurile in ordine. Prima lui grija: sa se ANTRENEZE pentru inchisoare. Pentru asta il angajeaza pe Darnell, cel care-i spala constant masina. Acesta din urma avea nevoie de fix 30.000 de dolari pentru a-si cumpara casa noua si a se muta din cartierul rau-famat in care locuia. Cum va decurge antrenamentul si cum se va termina toata povestea ramane sa descoperiti voi.

Get Hard

Puncte de interes Get Hard – Mare si tare

 • Un regizor, Etan Cohen, aflat abia la al doilea film pe care-l regizeaza. Aceeasi persoana semneaza si scenariul, aici avand la activ alte cateva filme. Printre ele se remarca Man in Black 3, Madagascar 2 si Tropic Thunder.
 • Cei doi actori principali: Kevin Hart si Will Farrel.
 • O poveste care ar fi imposibila la noi. La noi nu exista acel interval, o luna, doua luni, in care viitorul puscarias are ragazul sa-si puna lucrurile in ordine. Poate ar fi o idee sa se reglementeze si la noi asa ceva.

Puncte tari Get Hard – Mare si tare

 • O comedie acceptabila, avand cateva poante extrem de reusite. In special dialogurile trebuie urmarite cu atentie, ele sunt in unele momente savuroase.
 • Un final extrem de imprevizibil, mult diferit fata de finalul lui Big Stan, film de la care se inspira.
 • O coloana sonora adecvata, care emana buna dispozitie.

Get Hard Movie

Puncte slabe Get Hard – Mare si tare

 • Principalul punct slab al acestui film este lipsa de originalitate. Ideea a mai fost folosita, Big Stan fiind filmul care-mi vine-n minte, insa nu e singurul. Producatorii Get Hard – Mare si tare vor trebui, inainte de toate, sa convinga publicul de utilitatea acestui film.
 • Cateva personaje extrem de ambiguu conturate, in frunte cu Darnell.
 • Legat de Darnell, este neclar care este problema lui: poate rolul este scris ambiguu, poate regia il incomodeaza ori poate rolul este o palarie prea mare pentru el. Cert este ca rezultatul final nu este deloc multumitor.
 • In cazul colegului sau de platou, Farrel, lucrurile stau mai rau. El chiar isi interpreteaza prost rolul si in acest caz vina pare a-i apartine numai si numai lui.
 • Cateva fracturi logice evidente. Nu le dezvalui, dar scad, per total, valoarea filmului.

Mare si tare

Opinie Get Hard – Mare si tare

Daca omiteti faptul ca a mai fost un Big Stan acum ceva timp, Get Hard – Mare si tare ar putea parea un film decent. Are momentele sale bunicele, nu prea multe din pacate. Cei 2 actori din rolurile principale nu exceleaza, insa Kevin Hart pare genial daca-l comparam cu colegul sau de platou. Momente de umor exista, prea putine, insa, pentru ca filmul sa fie catalogat drept comedie. Nu sunt, insa, motive sa urasti acest film, nu are nimic care sa te faca sa-l dispretuiesti profund. E drept, nu iti ofera nici motive sa-l iubesti.

Despre Get Hard – Mare si tare a mai scris Andreea pe a ei canapea, iar pentru acest film INCA mai am in desfasurare un concurs. Eu zic sa va grabiti sa participati, concursul mai dureaza o ora si jumatate.

Get Hard – Mare si tare e de astazi, 27 martie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Salutari MARI si TARI tuturor!

. 2 comentarii la Get Hard – Mare si tare. Categories: 2015, Filme noi. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

2 thoughts on “Get Hard – Mare si tare

  1. Asta cu NU SUNT FAN COMEDII e ceva peste puterile mele de intelegere. Nu-ti place sa te distrezi? E drept, filmul asta nu e exemplu chiar bun, dar in general comediile ar trebui sa fie pe placul tuturor. Zic 🙂

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.