Heroes

Heroes

Heroes 1

Introducere Heroes

Cand ma gandesc la Heroes, imi vin in minte franturi din copilarie, cum isi amintesc mereu copii prima zapada din an. Povestea? Nu este nimic complicata la ea, poate de asta imi place la fel de mult ca atunci. Stiu, stiu, serial american obisnuit presarat cu ceva eroi. Doar ca, in acelasi timp, sunt prezentate lucruri din viata, oamenii cu adevaratele lor intentii si din cand in cand iti mai da si o lectie. De luat in calcul, zic eu.

Heroes 2

Puncte de interes Heroes

  1. As putea spune, actorii. Incepatori, neincepatori, te fac sa urmaresti mai departe, si cred ca e cheia intr-un film, indiferent de ce gen este.
  2. Felul in care sunt conturate personajele. Adica, nu doar se lupta cu “fortele raului” si inving. Au situatii comice, te fac sa razi, apoi vezi cat de repede se schimba situatia. (Si, era o perioada in care, incepusem sa le invat replicile. Doar asa sa ma simt eu bine ca stiu ce zice Milo Ventimiglia sau Hayden Panettiere)

Heroes 3


Puncte tari Heroes

  1. Durata unui episod nu depaseste 45 de minute, deci suspansul este asigurat.
  2. Personajul principal, arata modul lui de a schimba lumea, relatiile sale cu celalalte, dar accentul nu este pus numai pe el. Deci, intreaga actiune nu este inchisa intr-un cub intors pe toate partile.
  3. Audientele, in celelalte tari au fost surprinzator de mari.

Heroes 5

Puncte slabe Heroes

  1. Adevarul este ca, dupa primele doua sezoane te cam pierzi in el. Dar, asa este cam la toate serialele, cand vrei sa profiti de pe urma succesului.
  2. Unele personaje, dispar pe parcurs, nu mai intelegi care-i care, cine cu cine.
  3. Trec uneori, tot personajele, de la o stare la alta si parca toti ajung sa se bata intre ei.

De final, nu va mai zic nimic. Suspans :D.

Heroes 6

Opinii Heroes

Mi-a placut si m-as mai uita. Cel putin la primul sezon. Imi aminteste de zilele de atunci, de cat de incantata eram, de cum incercam sa-mi personalizez eu un caiet doar cu ei. Ma uit la actorii, care acum sunt mult mai maturi si parca mi-as dori si eu sa am o putere cat de mica acolo. Eu as spune sa-i dati o sansa, poate are acelasi succes si la voi.

Heroes 4

Vizionare placuta si bafta la ales superrrrrrrrrr-puteriiiiiiiiii!

Articolul despre serialul Heroes a fost scris de catre Alexandra Tipter. Poate fi citita https://blogganstein.wordpress.com. Mai multe despre ea puteti afla si din interviul acordat blogului Emilcalinescu.eu. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Heroes. Categories: Seriale.

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.