Lie to me

Lie to me

Lie to me 3

Introducere Lie to me

Lie to me este serialul care imbina cum nu se poate mai bine si mai frumos criminalistica cu psihologia.  Dr. Cal Lightman, interpretat de actorul Tim Roth, incearca sa desluseasca de la cap la coada, cum s-a petrecu actul criminal, folosindu-se strict de arta psihologiei , interpretand fiecare grimasa a fetei si miscarile corpului.

Lie to me 1

 

Puncte de interes Lie to me

  1. Un punct de interes ar putea fi chiar psihologia, pentru pasionati. E interesant sa-i vezi aplicabilitatea in viata reala si sa descoperi chiar tu cum poti interpreta anumite miscari ale corpului, cat si grimasele fetei.
  2. Alt punct de interes l-ar putea reprezenta chiar criminalistica, pentru pasionati. Fiind lucruri cat se poate de reale si riguros documentate din punct de vedere teoretic al interpretarii, cei care se declara pasionati, ar putea fi de-a dreptul incantati.
  3. Si, desigur, tot ca punct de interes, ar putea fi combinarea dintre criminalistica si psihologie

Lie to me 2

 

Puncte tari Lie to me

  1. Un episod dureaza in jur de 40-45 de minute. Asadar nu este plictisitor si nu se lungeste cu detalii neinteresante si nesemnificative.
  2. Documentarea riguroasa in privinta teoriei din psihologie si aplicarea ei cat mai aproape de adevar. In spatele actorilor si a scenaristilor au stat adevarati criminalisti si psihologi.
  3. Tim Roth este actorul principal, iar felul lui de a-si interpreta rolul face ca acest serial sa fie unic si inegalabil.
  4. Scenariile sunt reale si, in marea majoritate a cazurilor, sunt interpretate cazuri si intamplari din scena politica, fapt pentru care a fost oprit dupa 3 sezoane.

Lie to me 4

 

Puncte slabe Lie to me

Pentru mine personal, faptul ca are doar 3 sezoane, in rest nu i-am gasit alte puncte slabe

  • Lie to me 5

Opinii Lie to me

Eu am ramas fascinata de acest serial. Mi-a placut de la inceput, pana la sfarsit. M-a atras faptul ca sunt intamplari cu totul reale si, bineinteles, interpretarea lui Tim Roth in rolul principal. Serialul este binestructurat si documentat. Merita vizionat fie si pentru incercarea de a dobandi cunostinte si indeletniciri sumare intr-ale psihologiei.

Lie to me

Articolul despre serialul Lie to me a fost scris de Daniela Bojinca, blogger pe danielabojinca.ro si Pishky Blog

2 thoughts on “Lie to me”

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.