Hot pursuit: Urmarire periculoasa

Hot pursuit: Urmarire periculoasa

Hot Pursuit POSTER

Introducere Hot pursuit: Urmarire periculoasa

Un film cu un trailer extrem de prost facut, cu o actrita, Sofia Vergara, parca abonata la dezastre, si cu un subiect nu tocmai original, nu pleca deloc de la cele mai bune premise. Asteptarile mele erau setate jos de tot. Totusi…

Rezumat  Hot pursuit: Urmarire periculoasa

O politista scrupuloasa si antisociala primeste misiunea vietii ei: trebuie sa protejeze un martor important, care urma sa infunde pe cel mai important dealer de droguri din SUA. Misiunea da gres, martorul este ucis, iar politista, aflata in prima ei misiune periculoasa, trebuie acum sa protejeze pe sotia acelui martor. Care sotie avea, insa, propriile planuri.

Puncte de interes  Hot pursuit: Urmarire periculoasa

  • Sofia Vergara atrage toate privirile. Cica asa se intampla si pe platouri. Tipul de actrita super-sexy, la care te uiti fara sa te mai intereseze cum joaca efectiv.
  • O coincidenta de nume cu unul dintre jocurile NFS. Nu-mi dau seama daca avantajeaza sau nu filmul. Spun doar ca nu are nicio legatura cu acea serie de jocuri.
  • O durata scurta, de 88 de minute, ce te ducea cu gandul la o comedie usoara.

Puncte tari Hot pursuit: Urmarire periculoasa

  • Sofia Vergara este o surpriza extrem de placuta. Pare a fi extrem de potrivita in rolul ei.
  • O poveste extrem de compacta, fara timpi morti, care te tine cu sufletul la gura pana la final.
  • Isi merita titlul de comedie: are multe scene de amuzante, fara sa fie vulgare ori umor penibil. Un umor surprinzator de inteligent.

1S5B5096.DNG

Puncte slabe Hot pursuit: Urmarire periculoasa

  • Reese Witherspoon, in rolul politistei Cooper, pare a fi din alt film. N-o prinde deloc rolul, desi altfel rolul este extrem de interesant construit.
  • Este tipul de film care, din pacate, nu are in spate o morala. Totul se intampla aici acum, unicul scop al filmului fiind sa te tina cu sufletul la gura si sa te faca sa razi. Noroc ca reuseste aceste lucruri.
  • Desi este amuzant si te tine in suspans, este tipul de filmul pe care il uiti foarte repede. Nu are nici vreo gluma GENIALA, si nici vreau alt motiv sa devina un film memorabil.
  • Trailerul il recomanda drept un film foarte prost. Dupa ce am vazut filmul imi vine sa urlu: SCHIMBATI TRAILERUL. Drept urmare, la modul sincer, eu NU voi da trailerul. Strica filmul, la modul sincer.

HOT PURSUIT

Opinie Hot pursuit: Urmarire periculoasa

Hot pursuit: Urmarire periculoasa este, per total, o surpriza extrem de placuta. Nu este un film memorabil, dar nu poti sa-i reprosezi foarte multe lucruri. Nu regreti ca l-ai vazut, savurezi pe moment filmul, insa il uiti extrem de repede si, parca, nu-ti vine sa-l revezi. Il recomand pentru suspansul sau si pentru multele scene amuzante. Recomand, insa, a se evita vizionarea trailerului.

Hot pursuit: Urmarire periculoasa este deja in cinematografe, din 8 mai, fiind adus in Romania de Forum Film. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Hot pursuit: Urmarire periculoasa. Categories: 2015, Filme noi. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.