How to be single – Cum sa fii singur, punct!

How to be single – Cum sa fii singur, punct!

Cum sa fii singur si fericit POSTER

Introducere How to be single – Cum sa fii singur, punct!

Remarca unui prieten cand i-am zis ca merg la filmul acesta a fost: „Da’ stiu ca iti plac filmele cu Dakota Johnson!” Ei bine, de data asta voiam sa vad o comedie simpla care sa ma faca sa ma relaxez pentru minute in sir.

 Cum sa fii singur si fericit

Rezumat How to be single – Cum sa fii singur, punct!

Alice este legatura principala si este intr-o relatie de lunga durata, in care s-a implicat imediat dupa intrarea la colegiu. acum aflata la inceput de cariera isi da seama ca nu a fost niciodata singura: mai intai acasa cu parintii, apoi direct in relatie, motiv pentru care cere o perioada de pauza pentru a afla cine este. in calatoria pe care o incepe o cunoaste pe Robin – o australianca stabilita in New York care ii explica beneficiile vietii de celibatar. De la nopti petrecute in baruri, la ecuatie echilibrului bauturilor dintre prietenii pana la imagini superbe din New York-ul sau a Marelui Canion – pelicula te duce prin viata celor 4 femei personaje principale si a celor 4 masculi care le dau replica – totul pentru a te face sa intelegi ca uneori a fi singur nu inseamna izolat, atat timp cat iti place de tine! Pentru ca la final, mereu te vei putea sprijini pe propria persoana, de care nu vei scapa toata viata si pentru a putea fi fericit alaturi de cineva trebuie mai intai sa poti fi fericit singur.

Cum sa fii singur si fericit 2016

Puncte de interes How to be single – Cum sa fii singur, punct!

  • gandirea expusa a barbatiilor cu privire la relatii
  • unghiurile de filmare si compozitia acestora
  • ecuatia echilibrului bauturilor intre barbat si femeie, pentru a duce sau nu la sex.

Cum sa fii singur si fericit film 2016

Puncte tari How to be single – Cum sa fii singur, punct!

  • Rebel Wilson este energie pe doua picioare, iar naturaletea de care da dovada in fiecare rol in ciuda celor cateva kilograme in plus te face sa o privesti cu admiratie pentru acceptarea de sine de care da dovada – intr-un Hollywood obsedat de masuri ideale.
  • Leslie Mann m-a cucerit in the Other Woman – iar rolurile in care interpreteaza o femeie usor aeriana, insa cu un suflet de aur o prind de minune, motiv pentru care personajul Meg din „Cum sa fii singur si fericit” ii vine manusa. Un doctor ginecolog, obsedat de cariera a carui viata se schimba atunci cand este pusa in situatia de a fi cateva minute singura cu un bebelus extrem de dragalas. Felul in care sunt puse in evidenta cadrele pasajului acesta as fi jurat ca in scaunul regizorului este o femeie, insa Christian Ditter face o treaba fantastica, desi daca te uiti pe biografia lui nu vei vedea nici un alt film care sa iti spuna ceva.
  • Desi, te astepti sa fie ceva usor, vei pleca din sala de cinema facand o analiza a vietii tale si a fericirii din ea totul din prisma singuratatii si a ceea ce ai invatat din momentele in care singuratatea nu a insemna izolare sau sentimentul de a te simti stingher.
  • Echilibrul perfect intre opiniile barbatiilor si femeilor cu privire la singuratate si la felul in care o privesc.

Cum sa fii singur si fericit - How to be single

Puncte slabe How to be single – Cum sa fii singur, punct!

  • Dakota – care desi are un personaj extrem de interesant, lasa mult de dorit la capitolul actorie – are fix aceleasi expresii tampe din filmul cu pasiunea, exceptand muscatul buzelor la care a zis pas. Este insipida, atat la non-verbal cat si la paraverbalul cu care transmite replicile, este scoasa in evidenta doar de energia lui Rebel Wilson, care de cele mai multe ori o eclipseaza.
  • Un pic cam lung, putea fi mai condensat si atunci persoanjele ar fi fost fortate sa fie mai bine conturate din prisma jocului actoricesc.
  • Barbatii din film sunt necomplicati, directi si dispusi sa impartaseasca informatii fara lupta.

Cum sa fii singur poza bautura

Opinii How to be single – Cum sa fii singur, punct!

Desi, m-am dus sa ma bucur de cele 102 minute de relaxare deplina am primit un film care m-a facut sa plec din sala ingandurata. Pentru ca la final, te vei întreba in drum spre casa care au fost momentele in care te-ai bucurat de singuratate fara a te simti stingher sau izolat, daca te bucuri de prezenta propriei persoane sau ai nevoie de o alta fiinta pentru a trai sentimentul de fericire – un catel, o pisica sau o alta persoana. Si, iti vei da seama ca pana nu vei fi fericit in totalitate singur, nu vei putea fi fericit in totalitate nici alaturi de cineva pentru ca singurul om responsabil de fericirea ta esti TU.

Articolul despre filmul How to be single – Cum sa fii singur, punct! a fost scris de Ana Marin. Titlul articolului ii apartine. Ana poate fi citita pe blogul personal bloggermarin.net.

Autoarea acestui articol, Ana Marin, intr-o poza care contrazice titlul filmului :)
Autoarea acestui articol, Ana Marin, intr-o poza care contrazice titlul filmului 🙂

Despre Filmul How to be single – Cum sa fii singur, punct! au mai scris: Raluca,  Andreea Teodora, Andrei Dinu si Angela. Filmul How to be single – Cum sa fii singur, punct! este in cinematografe din 11 februarie, adus in Romania de Freeman Entertainment. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la How to be single – Cum sa fii singur, punct!. Categories: 2016, Filme noi. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.