Mother’s Day

Mother’s Day

Mother's Day POSTER

Introducere Mother’s Day

 

Mother’s day este o comedie cu substrat motivational cu o gasca de actori unul si unul care te vor face sa pleci acasa cu zambetul pe buze.

Mother's Day AVANPREMIERA Bloggeri

Rezumat Mother’s Day

 

Mai multe povesti care merg in parel si care isi gasesc momentul culminant cu toate de Ziua Mamei. Sandy (Jennifer Aniston) este divortata de Henry (Timothy Olyphant – care, apropo, arata demential aici ;)) si impreuna impart custodia celor doi baieti, doar ca domnul se decide sa se casatoreasca cu o domnisoara mult mai tanara decat fosta sotie. Acest lucru o pune pe Sandy in situatia de a se descurca cu noi lucruri care o implica si pe actuala doamna Henry.

Surorile Jesse (Kate Hudson) si Gabi se ascund la cateva state distanta de parinti, prima pentru ca este casatorita cu un indian (pe care familia nu il dorea) si a doua pentru ca este intr-o relatie gay (de care parinti nu stiu).

Bradley (Jason Sudeikis) este vaduv si isi creste cele doua fete incercand sa treaca peste pierderea sotiei. Pariul filmului este daca se cupleaza cu o Aniston impiedicata 🙂

Kristin este mama unei fetite superbe, insa are o reala problema de asumarea responsabilitatii unei relatii pe baza faptului ca ea a fost un copil crescut de o familie adoptiva, insa odata devenita mama reuseste sa prinda curaj de a isi cunoastea mama biologica jucata exceptional de catre Julia Roberts (si intre noi fie vorba arata mai bine acum decat arata in Pretty Woman).

Mother's Day Emil Calinescu Cinemil.RO

Puncte de interes Mother’s Day

 

  • Distributia;
  • Soarta, aici sub forma de scenariu – care de cele mai multe ori ne pune in situatii dubioase din care ar trebui sa plecam cu niste lectii invatate – daca o facem sau nu…asta e alegerea fiecaruia;
  • Garry Marshall – cunoscut pentru serialele stil soap-opera, dar si pentru comedii romantice cu un varf de motivatie asupra vietii si iubirii indiferent forma in care vine ea: Valentine’s Day sau Run Away Bride (ambele cu Julia);

Mother's Day AVANPREMIERA

Puncte tari Mother’s Day

 

  • Felul in care sunt construite personajele si incadrarile care dezvolta foarte bine din detalii povestea;
  • Julia Roberts si Jennifer Aniston.

Mother's Day Emil Calinescu Ana Daniela

Puncte Slabe Mother’s Day

 

Un singur punct slab am gasit acestui film: previzibilitatea.

Mother's Day Emil Calinescu Andreea Mihaila

 

Opinii Mother’s Day

 

Daca iti plac comediile usoare si vrei o seara relaxanta, Mother’s day- Mama, ce zi! este un film pe care trebuie sa-l vezi. Unele dintre glumite sunt chiar reusite.


Mother's Day Emil Calinescu Ileana Andrei

Articolul despre Mother’s Day a fost scris de Ana Marin. Am lasat-o pe ea sa scrie pentru ca mie mi s-a parut un film (mult prea) feminin. As tinde sa spun feminist, si n-as fi departe de adevar.

Mother’s Day este in cinematografe din data de vineri, 13 mai, fiind adus in Romania de Freeman Entertainment. Salutari CINEMILE tuturor!

. 2 comentarii la Mother’s Day. Categories: 2016. Tags: , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

2 thoughts on “Mother’s Day

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.