Norm de la Polul Nord

Norm de la Polul Nord

Norm de la Polul Nord POSTER ROMANIA

Introducere Norm de la Polul Nord

Imi plac mult animatiile! Personajele alea simpatice si mereu puse pe ghidusii nu au cum sa nu iti insenineze ziua! Asa ca va dati seama ca nu aveam cum sa lipsesc de la acest film.
Norm from the North – Norm de la Polul Nord este o comedie adresata intregii familii, de la cei mai mici si pana la cei mai mari.

2016 Norm de la Polul Nord

Rezumat Norm de la Polul Nord

Animatia spune povestea lui Norm, un urs polar care ajunge de rasul tuturor pentru ca, desi era foarte probabil sa ajunga rege, el nu era in stare nici macar sa prinda o foca! Dar cum urmeaza sa aflam mai departe, el are cu totul alte calitati. Norm stia sa vorbeasca limba oamenilor si astfel porneste intr-o misiune de a salva Polul Nord din mainile unui dezvoltator care vroia sa constuiasca acolo case de vacanta pentru cei bogati.

Norm de la Polul Nord 2016

Puncte de interes Norm de la Polul Nord

  • In varianta originala, vocile personajelor principale apartin lui: Rob Schneider (Norm), Heather Graham (Vera), Ken Jeong (Mr. Greene) si Bill Nighy (Socrates).
  • De dublaj s-au ocupat Eugen Cristea (Socrates), Ionut Grama (mr. Greene), Adina Lucaciu (Vera) si Ionut Ionescu (Norm).
  • Durata relativ scurta, 86 de minute.

Norm de la Polul Nord Captura Ecran

Puncte tari Norm de la Polul Nord

  • Povestea este misto, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.
  • Filmul are cumva si o morala. Sa incercam sa nu mai judecam oamenii din jurul nostru doar pentru ca sunt diferiti sau nu se incadreaza in anumite tipare.
  • Animatia te tine mereu in „priza”, sunt multe scene de actiune rasfirate bine pe toata durata filmului si apar mereu rasturnari de situatii.
  • Scenariul este scris astfel incat niciun membru al familiei sa nu se plictiseasca. Mai mult decat atat, sunt inserate atat glume pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Norm de la Polul Nord Captura

Puncte slabe Norm de la Polul Nord

  • Filmul sufera pe alocuri de lipsa de logica, dar avand in vedere ca este o animatie destinata copiilor cred ca putem trece cu privirea aceste aspecte.
  • Nu am fost deloc impresionata de grafica. Nu suntem oare in anul 2016?

Norm de la Polul Nord Film

Opinii Norm de la Polul Nord

Norm de la Polul Nord este un film bun, mai ales pentru cei mici. Chiar am auzit multe chicoteli si rasete in sala in timpul filmului, pesemne ca le placea ce se intampla pe ecran.
Povestea este frumoasa si plina de invataturi spuse frumos. Nu contine scene de violenta sau alte lucruri de acest fel care sa sperie copiii.

Norm de la Polul NORD

Articolul despre Norm de la Polul Nord a fost scris de Iulia Matache. Ea poate fi citita si pe blogul personal, SuperGulia.Ro. Despre Norm de la Polul Nord a mai scris Diana Duca.

Norm de la Polul Nord intra de maine, 15 ianuarie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de RoImage. Salutari CINEMILE tuturor!

. 2 comentarii la Norm de la Polul Nord. Categories: 2016, Animatii, Filme noi. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

2 thoughts on “Norm de la Polul Nord

  1. sincer, nu mi se pare asa reusit din trailer. adica mai mult as vrea sa vad pe Po in Kung Fu Panda 3 sau The Secret Life of Pets… daca pentru al doilea mai am de asteptat jumatate de an, sper sa-l vad pe Po la Cinema City in Severin macar in urmatoarele 2 saptamani…

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.