O calatorie ca-n filme. La Hollywood.

O calatorie ca-n filme. La Hollywood.

 

Un cinefil adevarat viseaza sa ajunga la Hollywood. Sau, ma rog, un cinefil roman, spalat pe creier de cinematografele romanesti cu tot felul de blockbustere americane.

Noua proba de la Super-Blog ma pune sa-mi imaginez, facand un #jurnaldecalatorie, cum ar fi daca as vizita locul meu preferat. Cum ar fi daca as vizita studiourile de Hollywood, cum ar fi sa cunosc toti actorii aia pe care-i apreciez.

Hollywood

Nu voi face asta, voi spune, insa, pe cine mi-as dori sa cunosc si de ce. Si voi spune ce mi-as dori sa se intample acolo.

Asadar, va zic din start premisa numarul 1: nu imi place sa merg pe niste circuite turistice planificate. In fond, ce circuit turistic ar putea fi planificat? Treci de la un actor la altul, fiecare va avea alocate 5 minute? Nu, e absurd.

Asadar, sa vedem actorii.

Incepem cu marele Al Pacino. Nu radeti, dar cred ca e cel mai bun actor in viata. El ar fi primul pe lista.

Dupa el, urmatoarea tinta: Daniel Radcliffe. Da, sunt fan Harry Potter si candva imi propusesem sa-mi iau ochelari rotunzi ca ai lui. Am constatat ca orice as face nu seman cu el, asa ca am renuntat la idee. Dar inca ma tenteaza. In fond, as fi un fel de 3 x Harry Potter.

Harry Potter

As trece apoi la Angelina Jolie. Nu sunt innebunit dupa ea, ca altii. Dar o apreciez. Mult.

Pe cine ar mai trebui sa-l vad? Pe Leo di Caprio, sa-i zic sa nu mai accepte niciodata sa moara, ca lumea ajunge sa se obisnuiasca cu el mort. Si vorbesc serios. Cand il vad viu am impresia ca am gresit actorul.

Inchei cu Johnny Depp, piratul meu preferat. 🙂

Apropo, am facut 2 facultati si n-am fost inca pe Work & Travel. Credeti c-ar merita sa ma inscriu la a treia pentru asa ceva? 🙂 Vacante Speciale m-ar putea duce in America. Si da, as putea cara valiza unuia dintre cei enumerati mai sus 🙂

O calatorie ca-n filme. La Hollywood. – articol inscris in competitia Super-Blog 2015. Salutari CINEMILE tuturor!

. 1 comentariu la O calatorie ca-n filme. La Hollywood.. Categories: Cinemilii speciale, Super-Blog 2015. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “O calatorie ca-n filme. La Hollywood.

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.