Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii poster Romania

Razboinicul Vanator si Alba ca Zapada

Nu vazusem acest film la vremea lui, pur si simplu il ratasem si considerasem ca alte filme sunt prioritare. L-am vazut acum, cu 2 zile inainte de aparitia noului film. Cu ochii de acum, pot spune ca este un film slab. Este, in teorie, un film pentru copii, un basm adresat celor mici, insa, in fapt, este un film extrem de sangeros. Nu este jucat deloc bine, iar povestea este cel putin dubioasa. Singura mea dilema este, insa, alta: oare daca l-as fi vazut in 2012 mi-ar fi placut?

Sequel sau prequel?

In 90% din cazuri, noul film dintr-o serie este fie prequel, fie sequel. Dupa cum le zice numele, actiunea se petrece fie inainte, fie dupa primul film.

Exista cateva filme care fac exceptie, in acest caz avand parte de un film care se desfasoara in acelasi timp cu celalalt: incepe inainte, se ajunge la momentul primului si se continua.

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii

Partea trista este ca pe multe site-uri este prezentat drept prequel. De ce e trist? Simplu: cei care n-au vazut prima parte s-ar putea sa nu inteleaga complet actiunea filmului. Ceea ce nu este deloc in favoarea filmului (in cazul unui prequel clasic, poti intelege complet filmul chiar daca n-ai vazut precedentul).

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii Avanpremiera bloggeri

Rezumat Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii

Din pacate, multe sinopsis-uri (rezumate) contin spoilere, asa ca voi spune cat mai putine lucruri despre film. Asadar:

Acest film explica legaturile Razboinicului Vanator Eric cu Ravenna si motivele pentru care aceasta din urma era atat de rea. In scena apare si Freya, Craiasa Zapezii, sora Ravennei. Va las pe voi sa descoperiti in cel fel au fost unite cele 2 povesti (Alba ca Zapada si Craiasa Zapezii), cum se lupta din nou Razboinicul Vanator cu fortele raului si, bineinteles, cum se va termina intreaga poveste.

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii avanpremiera

Puncte de interes Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii

 • S-a schimbat regizorul, insa tot un debutant avem: Cedric Nicolas-Troyan.
 • Personajele care au aparut in prima parte sunt interpretate de aceiasi actori: Chris Hemsworth (Eric/Razboinicul Vanator) si Charlize Theron (Ravenna). Plus Nick Frost, cu un rol scurt. In rest, dintre actorii cunoscuti, merita semnalata prezenta lui Emily Blunt in rolul Reginei Freya.

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii Emil Laura

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii Emil Calinescu si o pisica neagra

 • Este produs de Universal Pictures.
 • Pe IMDB are 6.2, iar pe MetaCritic are un scor de 56 din 100.

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii Emil Calinescu

Puncte tari Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii

 • Te introduce foarte bine in atmosfera de basm. Este, din acest punct de vedere, ceea ce ar trebui sa fie. Pana la un punct.
 • Efecte vizuale bune, desi daca vom compara filmul cu animatiile Disney (de exemplu Maleficent, o alta adaptare dupa Craiasa Zapezii) filmul sta chiar prost la efecte. Deh, Disney e Disney.

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii Emil Daniela

 • Povestea este mult mai bine scrisa si are marele avantaj de a acoperi golurile primei parti. Prima parte parea incompleta. Eu, cand am vazut-o, stiam ca va urma un alt film, insa in 2012 nu se anuntase asa ceva si, luat ca atare, primul film parea prost scris. Daca ele au fost gandite impreuna, pot spune ca scenariul pare destul de logic.
 • Interpretari bune, in special Chris Hemsworth (mult mai bun ca acum 4 ani: in 4 ani, probabil, s-a perfectionat si el ca vanator).

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii vizionare de presa

Puncte slabe Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii

 • Poveste extrem de previzibila. Cu o singura exceptie, poti anticipa fiecare actiune care va urma. Deloc bine.
 • Film prea sangeros. deloc recomandabil celor mici. Daca as avea copil, as prefera sa-l duc la un film asumat sangeros, tip Criminal, decat la un basm transformat in ceva extrem de sangeros.

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii 2016 avanpremiera

 • In continuare un film mult prea lung. Copiii sunt publicul tinta? Daca da, nasol de tot: se vor plictisi pe la jumatate.
 • In spatele celor 2 ore aceeasi vesnica idee cu iubirea care invinge orice obstacol. Nimic altceva. Mult zgomot pentru nimic, cum ar zice maestrul Shakespeare.

Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii Emil Victoria

Opinii Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii

Per total, Razboinicul Vanator si Alba ca Zapada este un film decent. Nu este cea mai buna animatie, dar nici nu va dezamagi (foarte mult). Are cam la fel de multe calitati pe cate defecte. Daca ar fi s-o recomand, as face-o pentru fanii filmelor de genul, dar as sfatui parintii sa nu-si duca odraslele la ea. Cumva, recomand evitarea acestui film chiar de catre publicul sau tinta.

Razboinicul Vanator si Alba ca Zapada intra de azi in cinematografe, fiind adus in Romania e RoImage. Salutari ALBE CA ZAPADA tuturor!

. Niciun comentariu la Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii. Categories: 2016. Tags: , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.