Ricki and the Flash

Ricki and the Flash

Ricki and the flash poster

Introducere Ricki and the Flash

Meryl Streep este una dintre actritele care te face sa vezi un film indiferent de subiectul acestuia. Cand am aflat ca urmeaza intre in cinematografe Ricki and the Flash mi-am zis: un nou film cu Meryl Streep? Nu il voi rata. Stiam povestea in mare, nu era ceva care sa ma dea pe spate, dar nici ceva care sa ma goneasca din sala de cinema.

Ricki and the flash picture

Rezumat Ricki and the Flash

Ricki Rendazzo este o cantareata rock ce si-a neglijat permanent familia. Ajunsa la apusul carierei, i se iveste ocazia sa repare, atat cat poate, greselile facute fata de familie

Ricki and the flash

Puncte de interes Ricki and the Flash

 • In film joaca atat Meryl Streep, cat si fiica ei Mammie Gummer. Ele sunt si in film mama si fiica si, desi la inceputul filmului nu stiam acest amanunt, observasem atat o chimie perfecta intre ele, dar si asemanarea izbitoare. Cand am aflat acest mic detaliu la finalul vizionarii am exclamat ca-n filme: Make sense!
 • Filmul este regizat de Jonatham Demme, castigator al unui premiu Oscar in 1991 pentru filmul Tacerea Mieilor. Acesta mai are inca 45 de premii si 15 nominalizari, fiind situat pe locul 45 intr-un top al celor mai buni regizori facut de revista „Entertainment Weekly”.
 • In film veti descoperi si un roman: Sebastian Stan 🙂
 • O problema foarte bine pusa in discutie: cariera vs viata familiala. In fond, totusl se reduce la a face o alegere si a ti-o asuma pana la capat. Totusi, indiferent de alegerile facute, ramai persoana care te-a nascut va ramane, pentru tine, MAMA.
 • Un film cu extrem de multa muzica. Toate melodiile sunt live, interpretate #pebune de celebra actrita. Felicitari pentru interpretare.

Puncte tari Ricki and the Flash

 • Cele 2 interpretari, mama si fiica, sunt la inaltime. Meryl Streep dovedeste, si nu e prima oara, ca are si calitati vocale exceptionale. Din toate punctele de vedere pot afirma: Meryl Streep, you rock!
 • Muzica este un alt puncte forte al filmului. Fanii genului vor aprecia cum se cuvine filmul.
 • Scenele din final, de la nunta-rock, mi se par monumentale. Cunosc o gramada de oameni care si-ar dori o astfel de nunta 🙂

Ricki and the flash wedding

Puncte slabe Ricki and the Flash

 • Audra McDonald, interpreta mamei vitrege Maureen, are cel mai slab rol din tot filmul. Si rolul o dezavantajeaza, dar si interpretarea ei lasa de dorit.
 • Cam multe puncte moarte, in cateva momente apare plictiseala.
 • Durata de 110 minute este exagerata. Daca ar fi fost scoase multe momente filmul ar fi putut intra lejer in competitiile de scurtmetraje.

Opinii Ricki and the Flash

Per total, Ricki and the Flash este o surpriza extrem de placuta. O interpretare de exceptie a lui Meryl Streep si una la fel de buna a fiicei acesteia. Un film completat de o muzica extrem de misto, care sigur va binedispune spectatorii, dar in acelasi timp ii va face sa-si puna cateva intrebari despre cariera si despre familie. Merita vazut.

Despre Ricki and the Flash au mai scrisu Malaezu, Raluca Uluiteanu si Andreea Giuroiu. Filmul intra de maine in cinematografe, fiind adus in Romania de InterCom Film. Salutari CINEMILE tuturor!

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.