Robert Burcea despre Girls Trip: Dezmat cu fetele

Girls Trip: Dezmat cu fetele

 

 

Introducere Girls Trip: Dezmat cu fetele

 

 

Eu, Robert Burcea, am avut oportunitatea de a merge in avanpremiera la acest film aparte, Girls Trip (tradus Dezmat cu fetele), care se anunta a fi inca un film din seria excursiilor semiamuzante cu o poveste de dragoste cu final evident si la care te duceai cu o mare speranta de a nu fi plictisit pentru 2 (doua) ore. Dar hei, cine zicea ca femeile nu stiu sa se distreze intr-o excursie?!?

Ca sa fiu sincer, trailerul spre deosebire de cele de la majoritatea filmelor, nu se ridica la valoarea filmului. Dezvaluie anumite secvente din film, insa nicio faza amuzanta din top 10 regasite in film. Asa ca dupa trailer pleci de la premisa ca 4 femei care se duc sa se distreze intr-o excursie vor avea parte de cateva intamplari mai mult sau mai putin interesante, se vor certa si alte chestii tipice.

Puncte de interes pentru Girls Trip: Dezmat cu fetele

 

  • Distributia filmului este de un nivel decent, unde in prim plan se regaseste nimeni alta decat sotia lui Will Smith, Jada Pinkett Smith. Pe langa ea, intalnim si una dintre actritele mele preferate (strict cum interpreteaza) Queen Latifah.
  • Durata filmului este putin de peste 2 ore, lucru care partial te pune pe ganduri.
  • Pe IMDB filmul are nota 6,9, o nota prea mica, as zice.
  • Filmul recomand a fi vizionat la cinema pentru a putea fi savurat la adevarata valoare si pentru a te bucura cu cineva de film. Recomand, de asemenea, vizionarea acestuia in cuplu.
  • Nu recomand filmul persoanelor sub 15 ani.

Puncte tari pentru Girls Trip: Dezmat cu fetele

 

  • Este o comedie spumoasa, cu cateva momente pur si simplu complet neasteptate, memorabile si cu adevarat epice.
  • Filmul este foarte inteligent construit, cu un inceput ce te pacaleste si nu-ti lasa impresia ca te va astepta o comedie pe cinste, cu momente de calm pentru a-ti reveni dupa fiecare portie de ras si cu povesti mici foarte bine construite, ce dau sarea si piperul filmului.
  • Pe langa faze cu adevarat amuzante(toata sala a ras), in Girls Trip: Dezmat cu fetele putem vedea lectii de viata, asa ca dupa film nu se pleaca doar cu zambetul pe buze.

 

Concluzii Girls Trip: Dezmat cu fetele

 

Filmul Girls Trip: Dezmat cu fetele merita vazut la cinema pentru ca este o comedie spumoasa, romantica pe alocuri, cu multe momente inedite, cu povesti faine, cu un moment genial de public speaking, cu accent pe valori, rasturnarile de situatie se regasesc la momentul potrivit, iar femeile frumoase nu lipsesc nici ele.

Ii multumesc lui Robert pentru articol, ma bucur ca i-a placut filmul, se pare ca nu este singurul. Tin sa observ ca Robert este cel care, dupa mult timp, revine la schema clasica de pe acest blog. Totodata, din acea schema lipsesc 2 sectiuni: rezumat (pot intelege, este tipul de film care nu are nevoie de rezumat) si puncte slabe (lui Robert placandu-i prea mult acest film pentru a-i gasi defecte). Eu mai am doua lucruri de anuntat: Girls Trip: Dezmat cu fetele are si un site oficial, pe care-l puteti vizita cu incredere, si este adus in Romania de RoImage. Iar pe Robert il puteti descoperi si citind interviul pe care l-a acordat acum ceva timp blogului EmilCalinescu.Eu. Poza, neclara, este printre putinele pe care le am alaturi de el. Salutari CINEMILE tuturor!

. 1 comentariu la Robert Burcea despre Girls Trip: Dezmat cu fetele. Categories: 2017. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “Robert Burcea despre Girls Trip: Dezmat cu fetele

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.