She’s funny that way – Viata bate filmul

She’s funny that way – Viata bate filmul

Viata bate filmul poster

Introducere She’s funny that way – Viata bate filmul

Un titlu romanesc care atrage mult mai bine decat cel original m-a indemnat sa merg catre acest film. Distributia era formata din persoane cunoscute, insa  Jennifer Aniston a jucat mai mult in dezastre decat in filme bune. Trailerul nu-l vazusem, nu stiam povestea si nici macar nu stiam (nu c-as fi aflat intre timp) daca povestea este sau nu reala (ori partial reala). Titlul imi sugereaza c-ar fi, dar nu-s atat de convins de acest lucru.

Rezumat She’s funny that way – Viata bate filmul

Povestea este una EXTREM de incurcata. O voi spune pe scurt, vrand sa dau cat mai putine detalii din ea. Asadar: o prostituata de lux are printre clientii sai un regizor de teatru si un judecator. Regizorul, vrand sa faca o fapta nobila, ii ofera o suma consistenta de bani pentru a se lasa de meserie. Visul ei dintotdeauna a fost sa devina … actrita 🙂 Continuarea o vedeti la cinema (si partial o intuiti), eu va mai spun doar ca in scena mai intra alte cateva personaje. Va mai zic doar ca printre ei se afla sotia regizorului si un … detectiv particular. Caracteristica de baza a tuturor este ca TOTI au legaturi intre ei (s-au mai cunoscut candva).

She's funny that way

Puncte de interes She’s funny that way – Viata bate filmul

  • Distributia este interesanta, despre ea am mai scris oricum mai sus. Aici doar ii enumar: Imogen Poots, Jennifer Aniston, Owen Wilson, Kathryn Hahn, Rhys Ifans.
  • La final apare si Tarantino, ca de obicei sub 1 minut. Totusi, vreau sa aflu care este meritul lui Tarantino in acest film. Sa fi jucat pur si simplu intr-un final Tarantino? Hmmm.
  • O poveste cu un regizor de teatru regizata extrem de teatral. Imi aminteste de piesele de teatru bulevardiere, unde fiecare il cunoaste pe fiecare. Da, filmul poate fi transpus usor pe scena.

Puncte tari She’s funny that way – Viata bate filmul

  • Este extrem de bine jucata. Imi pare ca toti actorii joaca la 150% din capacitatea lor. Nu stiu daca meritul este al regizorului sau nu, cert este ca fiecare pare pus in rolul perfect. Iese in evidenta Owen Wilson, dar niciunul nu dezamageste.
  • O comedie extrem de spumoasa. Desi aproape stii ce urmeaza, tot razi cu gura pana la urechi uitandu-te.
  • Iubitorii de teatru vor aprecia foarte mult elementele teatrale din film. Filmul, in MULTE privinte (pe toate le veti descoperi vizionandu-l), este TEATRAL. Teatral, insa, intr-un sens BUN, pozitiv.
  • Un film scurt, dar intens. 93 de minute trec pe nevazute. Nu ai senzatia nici ca a fost ceva prea scurt, nici ca s-a lungit exagerat. Fix cat trebuie sa fie.

Viata bate filmul

Puncte slabe She’s funny that way – Viata bate filmul

  • Pare, din multe privinte, un film prea usor. Asa s-a prezentat din trailer, pana si distributia cam asa il recomanda (nume cunoscute, dar recomandabile filmelor usoare). Este, deci, subevaluat din start de producatori.
  • Previzibilitatea il scade un pic, chiar daca personal am putut trece usor peste ea.
  • Unele personaje sunt insuficient conturate. Singurul personaj complet conturat este prostiuata, restul graviteaza in jurul ei. Mi-as fi dorit niste personaje mai putin misterioase si mai bine conturate (ah, acel detectiv, extrem de misto jucat, dar un pic PREA misterios pentru gusturile mele; aceeasi discutie si pentru judecator).

Opinie She’s funny that way – Viata bate filmul

She’s funny that way – Viata bate filmul este, per total, un film mult peste ceea ce se recomanda a fi. Nu stiu cat adevar este in el si a cui este povestea, dar tind sa cred ca e mai mult adevar decat in multe alte filme ce scriu mare, pe ecran, BAZAT PE FAPTE REALE. Si inca vreau sa aflu ce cauta Tarantino in film 🙂

She’s funny that way – Viata bate filmul intra de azi in cinematografe, fiind distribuit in Romania de RoImage 2000.

. Niciun comentariu la She’s funny that way – Viata bate filmul. Categories: 2015, Filme noi. Tags: , , , , , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.