Singuratatea unui asasin inainte sa traga la Comedy Cluj 2015

Singuratatea unui asasin inainte sa traga

 

Introducere Singuratatea unui asasin inainte sa traga

Sunt unele filme unde titlul este incert. Poate insemna orice. Mai ales cand este numele unui personaj. Sunt alte titluri complete, ti se zice din start cum va fi acea pelicula.

Sunt titluri scurte, cateva cuvinte fiind de ajuns. E drept, pentru ca au tot aparut sequel-uri, titlul original, scurt, a fost prelungit pentru diferentiere.

Exista, insa, filme cu titluri lungi si complete. In titlu rezumi tot, dar absolut tot ce se intampla in acel film. Fix in acest caz ne situam acum. Nu inseamna ca nu merita vazut filmul, ci inseamna ca filmul este ceea ce si-a asumat din start ca este.

Singuratatea unui asasin inainte sa traga poster

Singuratatea unui asasin inainte sa traga

Un asasin platit de un serviciu secret al Uniunii Europene este nevoit sa astepte 8 ani de zile pana la prima lui misiune. O primeste, insa, in cel mai nepotrivit moment cu putinta. Cum a indurat aceasta lunga asteptare, CAND l-a prins aceasta misiune si cum o va duce el pana la capat va las pe voi sa descoperiti.

Puncte de interes Singuratatea unui asasin inainte sa traga

  • Filmul, desi comedie, evidentiaza chestii interesante de prin Europa: niste oameni sunt antrenati si platiti sa nu faca nimic (nu stiu nemti cati sunt, dar romani sunt o tona), amenintari nu prea sunt (sau nu prea erau anul trecut, acum sunt), serviciu secret european, ca si concept, e o idee proasta. Mai puteti trage si voi alte concluzii dupa ce vizionati filmul.
  • Actorii sunt relativ cunoscuti in tarile lor de origine, la noi fiind aproape necunoscuti. Regizorul Florian Mischa Böder este la al treilea lung-metraj.
  • La conferinta de presa, regizorul Florian Mischa Böder a dezvaluit ca a vrut sa faca un asasin uman. Nu o masina de ucis cu sange rece, ci un OM, cu problemele lui. Mie-mi pare OPUSUL lui Hitman (cel din film si cel din joc), iar prezenta acestui cuvant in titlu ma face sa cred ca nu doar eu m-am gandit astfel.
  • O gaselnita interesanta a regizorului: inainte de scena finala este un ecran ALB. De obicei este preferat ecranul negru, aici album a fost alegerea.
  • O alta alegere interesanta: un film SCURT (80 de minute, nici macar 1 meci de fotbal) are un titlu LUNG. Nu cred ca este o coincidenta.
  • Cica au fost foarte multe versiuni pentru final. Personal, as fi preferat unul mai putin pasnic
  • Vazut la Comedy Cluj 2015. Nu intra in circuitul normal al cinematografelor.

Puncte tari Singuratatea unui asasin inainte sa traga

  • Cel mai REALIST film cu asasini platiti. Un ASTFEL de asasin platit am putea intalni oricand. Eu, de fapt, chiar ca exista astfel de oameni: antrenati sa fie disponibili oricand, fara sa se apeleze la ei. Iar ei au o foame teribila de a … ucide!
  • Un film foate bine jucat, in special de catre cele 2 personaje principale.
  • Durata scurta il face extrem de dinamic, punctele moarte lipsind.

Puncte slabe Singuratatea unui asasin inainte sa traga

Poate mi-as fi dorit un film un mai amuzant de atat. E tipul de comedie care ironizeaza mai mult o situatie de fapt, scenele efectiv amuzante fiind mai putine decat ma asteptam.

Opinie Singuratatea unui asasin inainte sa traga

Singuratatea unui asasin inainte sa traga mi-a placut. Pacat ca nu va rula in cinematografele patriei. Titlul ar fi atras. Salutari CINEMILE tuturor!

. 2 comentarii la Singuratatea unui asasin inainte sa traga la Comedy Cluj 2015. Categories: 2015, Comedy Cluj 2015, Filme noi. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

2 thoughts on “Singuratatea unui asasin inainte sa traga la Comedy Cluj 2015

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.