The Longest Ride – Cel mai lung drum

The Longest Ride – Cel mai lung drum

The longest ride POSTER

Introducere The Longest Ride – Cel mai lung drum

Ecranizat după romanul de dragoste lui Nicholas Sparks ne prezintă cum neintelegerile, aspiratiile și căile diferite pun la încecare o relație.

Rezumat The Longest Ride – Cel mai lung drum

The Longest Ride – Cel mai lung drum  arată povestea a două cupluri separate în timp, iubirea lor trebuie să reziste unor evenimente neașteptate. Îi avem pe Luke și Sophia, un participant activ la rodeo care dorește să revină în elita acestui sport și o studenta la arte care trebuie să meargă la New York pentru a începe un job la care visează de mult. Pe altă parte îi avem pe Ira și Ruth care trăiesc o viață fericită după își depășesc problemele. Luke și Sophia îl cunosc pe Ira în momentul în care suferă în urma unui accident auto.

Cel mai lung drum

Puncte de interes The Longest Ride – Cel mai lung drum

În film sunt prezentate poveștile de dragoste a unor tineri din medii diferite care încerc să se adapteze spre fericirea ambelor părți. Avem în centrul acțiunii un cuplu tradițional și unul modern, pentru unii este mai importantă întemeierea unei familii pentru alții realizarea profesională.

Puncte tari The Longest Ride – Cel mai lung drum

Filmul The Longest Ride – Cel mai lung drum  ne arată foarte bine cât de fragila este și cum poate fi pusă la încercare o relație. Sunt foarte bine încrucișate planurile în care apar cuplurile prezente în film.

THE LONGEST RIDE

Puncte slabe The Longest Ride – Cel mai lung drum

Dacă nu ești entuziast după romanele de dragoste sau după dramele din categoria romance nu  poți urmări „The Longest Ride”. Riști să te plictisește enorm la el.

The longest RIDE

Opinii The Longest Ride – Cel mai lung drum

The Longest Ride – Cel mai lung drum este o poveste americană de iubire, consider că cei care realizeaza review-uri și acordă rating au fost cam severi cu acest film liniștit.

Articolul despre The Longest Ride – Cel mai lung drum a fost scris de Trif Vlad. Despre film mai gasiti articole pe urmatoarele bloguri: pe blogul lui Trif, intr-o alta forma, Razvan Nistor, Angela Alexandru si Adriana Sandru.

The Longest Ride – Cel mai lung drum este de azi, 10 aprilie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Odeon. Salutari CINEMILE tuturor si vizionare placuta!

. Niciun comentariu la The Longest Ride – Cel mai lung drum. Categories: 2015, Filme noi. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.