Top 5 seriale longevive

Top 5 seriale longevive

 

 

Au capativat persoanele din lumea intreaga, au creat istorie de-a lungul timpului si s-au scris milioane de recenzii despre ele: serialele. Filmele seriale aparute in ultimii ani au creat adevarate istorii si de fiecare data lumea intreaga asteptau cu sufletul la gura urmatorul episode sau urmatorul sezon.

Fie ca vorbim despre serialele medicale, serialele cu avocati, serialele despre familie si copii sau seriale istorice si drame, acest tip de film a captivat lumea intreaga. “Microbul” serialelor te prinde repede si ajungi sa fi dependent de ele. Sunt seriale care au captivat lumea intreaga si au facut sa fie cele mai longevive si iubite seriale de-a lungul timpului. Astfel:

tanar si nelinistit

  • Tanar si nelinistit este serialul aparut in anii 90 in Romania si inca iubit de milioane de oameni. Este un serial longeviv care nu da semen ca s-ar termina curand. Annual milioane de oameni urmaresc cu sufletul la gura povestile de viata incurcate din film.

Anatomia lui Grey

  • Anatomia lui Grey este serialul cu medici aparut in 2005 si inca iubit si asteptat de oamenii din lumea intreaga. Povestea captivanta de iubire dintre Meredith si Derek inca acapareaza privirile oamenilor. Noul sezon este asteptat cu nerabdare chiar daca unele personaje au fost schimbate/eliminate. Viata medicilor este cu adevarat captivanta.

Sex and the city

  • Sex and the city este cel mai popular si iubit serial pentru femei. Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda au devenit de-a lungul timpului modele feminine dar si un fashion icon. Serialul inca este difuzat la tv desi a fost produs intre anii 1998-2004.

  • Game of Thrones este serialul care a creat isterii printer fanii serialelor din lumea intreaga. Aparut prima data in 2011, Urzeala Tronurilor are sase sezoane momentan si este inspirat din cartile scrise de George R.R. Martin. La momentul actual este cel mai vizionat serial.

The Sopranos

  • The Sopranos este serialul despre unul dintre cei mai temuti mafioti din New Jersey. Serialul este o fresca a societatii formata din gangsteri si mafioti.

Sunt cele mai longevive si iubite seriale de-a lungul timpului. Despre seriale si noutati din lumea serialelor veti citi in urmatoarele articole.


Articolul Top 5 seriale longevive a fost scris de Maria Marin. Ea poate fi citita si pe blogul personal MariaMarin.eu. Salutari CINEMILE tuturor!

. 1 comentariu la Top 5 seriale longevive. Categories: Seriale. Tags: , , , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “Top 5 seriale longevive

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.