Un lup printre oi

Un lup printre oi

Un lup printre oi POSTER

 

Personal n-am putut merge la avanpremiera filmului de animatie Un lup printre oi. L-am trimis pe amicul meu Trif, care a scris urmatorul articol:

INTRODUCERE + Rezumat Un lup printre oi

Povestea ne trimite la un taram indepartat, pe o pajiste, unde o turma de oi duce un trai linistit. Problemele apar cand o haita de lupi se apropie de comunitatea lor boema.

Pentru ca dorea mai mult Grey, un posibil succesor pemtru conducerea haitei, apeleaza la trucurile magice pentru a seduce persoana iubita dar se transforma in berbec De aici se naste o intriga interesanta si face filmul captivant.

Un lup printre oi animatie 2016

PUNCTE DE INTERES Un lup printre oi

Este o animatie 3D. Ii tine captivati pe cei mici dar uneori si pe parintii lor. Este un film usor pacifist care te scoate din starea de urmaritor de animatii.

Trebuie mentionat faptul ca filmul va rula doar dublat. Fiind animatie ruseasca, decizia pare una justa.

Un lup printre oi animatie

PUNCTE TARI Un lup printre oi

Ne bucuram de niste imagini foarte bine realizate in cadrul uneri actiuni bine legate. Efectele 3D sunt bune, vor fi apreciate de cei mici.

Un lup printre oi

PUNCTE SLABE Un lup printre oi

Mai mult copiii vor fi atenti la acest film. Parca este exclusiv pentru ei. Faptul ca-i dublat accentueaza aceasta senzatie.

OPINIE Un lup printre oi

Un lup printre oi este un film recomandat adultilor pentru deliciul copiilor.

Volki i ovtsy. Beeezumnoe prevrashchenie – Un lup printre oi a intrat in cinematografe vineri 22 aprilie si este distribuit in tara noastra de Freeman Movie Entertainment. Va doresc vizionare placuta.


Articolul despre animatia ruseasca Un lup printre oi a fost scris de Trif Vlad. El poate fi citit si pe blogul sau de filme, vladtrifblogdefilm.wordpress.com, dar si aici, pe Cinemil.ro, atunci cand mai merge in locul meu la vizionari. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Un lup printre oi. Categories: 2016, Animatii. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.