Am jucat in Hangover IV

Hangover IV

Introducere Am jucat in Hangover IV

Despre camerele de evadare v-am mai zis. Am peste 70 de camere la activ, fiecare avand farmecul ei.

Despre seria Hangover cu siguranta ati auzit. Cel mai probabil ati si vazut cele 3 filme. Cum va suna, insa, Hangover IV desfasurat in Bucuresti, in care voi sa fiti actorii principali? Pentru mine a sunat absolut MINUNAT!

Hangover Trilogy

Rezumat Am jucat in Hangover IV

Rezumatul il preiau cu exactitate de pe site-ul lor oficial:

Gasca nebuna se intoarce! Trilogia Hangover continua in Bucuresti, pentru ca nu putea exista un final fara ca Alan sa isi gaseasca jumatatea! Dupa ce s-au cunoscut pe Internet si au socializat online timp de sase luni, Alan si Alina s-au decis ca e momentul sa se cunoasca si sa isi uneasca destinele. Si pentru ca oricine merita o petrecere a burlacilor, intalnirea cu Alina si familia ei este precedata, cum altfel, de o noapte de pomina in capitala Romaniei. Care bineinteles ca se lasa cu urmari…

Treziti din mahmureala cu doar o ora inainte de marea intalnire, Stu, Phil si Doug incearca sa se dezmeticeasca cat mai repede pentru a-l aduce pe Alan in stare perfecta de functionare. Marea problema? Au pierdut inelul de logodna, fara de care nu au cum sa se prezinte in fata viitoarei mirese. Si cum nu isi amintesc nimic din ce li s-a intamplat, trebuie sa descopere cat mai repede indicii care sa ii scoata din incurcatura…

Hangover IV: Escape from Bucharest reprezinta o experienta noua in peisajul room escape-urilor din Bucuresti. Ai la dispozitie 60 minute pentru a descoperi secretele noii camere si poti face asta doar lucrand in echipa, urmarind cu atentie toate detaliile si deslusind pas cu pas fiecare mister. Jocul se preteaza pentru 6 persoane si nu este recomandat minorilor sub 15 ani.

Puncte de interes Am jucat in Hangover IV

 • Seria Hangover a debutat in 2009, primul film strangand, per total, peste 400 de milioane de dolari.
 • Ultimul film a fost in 2013, per total, cele 3 filme, depasind 1 miliard de dolari.
 • Hangover III se vrea a fi ultimul film din serie. Sau asa au promis producatorii.
 • Camerele de evadare sunt o distractie relativ noua pentru romani. Unii spun ca si-au atins potentialul maxim, in timp ce altii sunt de parere ca este destul loc de crestere. Nu am o statistica exacta a camerelor, insa din informatiile mele ar fi peste 100. Cert este ca piata este extrem de dinamica: unele se inchid, altele noi se deschid, unele camere mici sunt inghitite de operatori mai importanti.
 • Sunt multe camere de evadare cu tematica cinefila, filmele parand a fi principala sursa de inspiratie pentru camerele din capitala.
 • Majoritatea operatorilor au mai mult de o camera in administrare. Cei de la Escape Challange sunt, insa, singurii care au 2 camere intr-una (in aproape acelasi decor se joaca ambele).

Escape Challange

Puncte tari Am jucat in Hangover IV

 • Printre putinele camere de evadare cu tematica cinefila care te introduce la propriu in film. Celelalte se foloseau de filme doar ca pretext, punand doar ceva elemente de decor. Aici esti personajul principal (tu si echipa ta).
 • In aceeasi camera pot fi jucate doua scenarii. Anunti dinainte ce camera joci (Hangover IV sau Time Travel, despre care am scris deja) si incaperea va fi adaptata pentru scenariul dorit.
 • Desi este vorba de un film american, camera este foarte bine adaptata realitatilor bucurestene.
 • Are puzzle-uri extrem de adecvate temei. Fara sa fac spoiler, va spun doar ca la un moment dat veti fi nevoiti sa va folositi de … APA. Legenda spune ca apa este cel mai eficient tratament impotriva mahmurelii.
 • Daca ar fi sa analizez FILMUl Hangover IV, as zice ca principalul sau punct forte este interpretarea actorului Emil Calinescu. Serios, a jucat EXTREM de bine, pacat ca nu veti avea ocazia sa-l vedeti 🙂
 • Cei de la Escape Challange au o chestie foarte misto, care in contextul acestei camere devine cu atat mai interesant: poti ascunde un cadou pentru cineva drag in camera. Suna interesant, ma gandesc acum cui as putea face aceasta surpriza 🙂

Cadouri Hangover IV

Puncte slabe Am jucat in Hangover IV

Desi recunosc ca in conditiile date s-a obtinut maximum, consider ca trebuie umblat un pic la decor. Adica trupa vesela se trezeste intr-o camera de hotel, nu? Apai camera de hotel trebuie sa arate a camera, cu pat, cu canapea eventual. Atat s-a putut, felicitari celor care s-au ocupat de camera, dar daca e sa poata fi imbunatatit ceva, acel ceva este decorul.

Hangover

Opinii Am jucat in Hangover IV

Recomand camera la fel de calduros cum recomand si seria Hangover. Da, e o idee buna sa se filmeze Hangover IV la Bucuresti, desi sansele-s mici.

Despre experienta noastra acolo au mai scris, pana acum, Doru, Daniela si Paul.

Hangover IV drunken bloggers

Am jucat in Hangover IV si mi-a placut. Totul a durat putin peste 44 de minute 🙂 Daca ne grabeam un pic spargeam recordul. Daca vreti sa jucati si voi in frumosul film, vizitati site-ul celor de la EscapeChallange. Salutari MAHMURE tuturor!

 

 

Etichete: , ,