Ant-man – Omul furnica
Ant-man – Omul furnica
Introducere Ant-man – Omul furnica
Cea mai buna introducere pentru Ant-Man – Omul Furnica mi-a fost facuta luni seara, in cadrul unui workshop de dezvoltare personala. Andrada Dan, coach, a descoperit in trailerul filmului toate principiile dupa care isi ghideaza ea viata. Despre workshopul cu pricina a scris pe larg Angela. As fi curios sa aflu opinia Andradei despre filmul ca atare. Nu am vazut-o la avanpremiera, dar cu siguranta il va vedea cat de curand.
Rezumat Ant-man – Omul furnica
Scott Lang este abia eliberat din inchisoare. Celebru pentru jefuirea unuia dintre cele mai sigure locuri din America, acesta este imediat reperat de Hank Pym. Acum Scott isi va putea pune folosi talentul sau de hot pentru a face un bine, cercetarile celebrului om de stiinta Hank Pym sunt, acum, in mainile cui nu trebuie. De aici si pana la momentul in care Scott Lang devine Omul Furnica nu mai este decat un pas. Intreaga poveste o veti descoperi singuri in film 🙂
Puncte de interes Ant-man – Omul furnica
- Este filmul care introduce un nou personaj Marvel. Referirile la Avengers sunt omniprezente, la un moment dat chiar veti intalni un razbunator. Nu zic mai multe, totul trebuie descoperit in sala de cinema.
- Filmul este disponibil, in Romania, in toate formatele, putand fi vazut inclusiv in format 4DX. Personal, l-am vazut la IMAX, fiind primul film la care am utilizat noii ochelari Master Image 3D. Pe langa chestiunile tehnice, va zic un avantaj personal: sunt mai largi, stand mai lejer peste ochelarii de vedere (cum e cazul la mine).
- Este film Marvel, ramaneti pana la final. Veti avea parte nu de una, ci de 2 (doua) scene after-credits (una este in mijlocul lor, alta este la final de tot). Fac aceasta precizare pentru ca multi au plecat din sala dupa prima scena, in sala au ramas maxim 15 persoane la ultima scena.
- Paul Rudd este interpretul lui Scott, pe acesta l-am mai vazut in filme de un calibru mai mic, gen Admis pe pile, Wanderlust sau Dinner for Schmucks. Partea misto este ca el isi joaca propriul-rol in super-comedia This is the end! Oricum, rolul din Ant-Man – Omul Furnica este primul sau rol de anvergura.
- Regia este semnata de Peyton Reed, si el un regizor deloc notoriu.
- Michael Douglas joaca rolul profesorului Hank Pym.
Puncte tari Ant-man – Omul furnica
- Scott este interpretat foarte bine, Paul Rudd fiind o surpriza extrem de placuta. Michael Douglas nu se lasa nici el mai prejos, de la el erau, insa, pretentii mult mai mari.
- O surpriza placuta este si regia, careia nu i se pot reprosa prea multe lucruri.
- Vizual filmul sta foarte bine, chiar daca in multe momente filmul putea fi vazut lejer in 2D. Sunt curios cum se simte in 4DX.
- Filmul poate fi vazut distinct de celelalte din serie, acest lucru putand constitui un avantaj. El poate aduce fani noi seriei, nefiind adresat exclusiv celor deja obisnuiti cu universul Marvel.
- O poveste foarte inchegata, care curge extrem de placut. Umorul nu lipseste din acest frumos peisaj.
Puncte slabe Ant-man – Omul furnica
- Rolurile latine sunt extrem de prost jucate. Sunt in film special pentru a se face de ras.
- Parca prea lung, introducerea fiind cea de unde s-ar fi putut taia din belsug. S-a dorit introducerea mai ampla a personajului, a omului Scott Lang.
OpinE Ant-man – Omul furnica
Ant-Man – Omul furnica este frumoasa intrare in scena a acestui nou personaj Marvel. Este o intrare frumoasa, promitatoare, insa acest film se simte ca este un fel de anexa, film pregatitor pentru urmatoarele. Este placut, este alert, este bine construit, este bine jucat (cu cateva exceptii), insa nu este exceptional. Personal, sunt multumit, fanii Marvel sunt multumiti, deci filmul este fix ce si-a propus sa fie si fix ce se astepta lumea sa fie.
Ant-man – Omul furnica intra de azi in cinematografe, fiind adus in Romania de CineForum. Salutari MICUTE tuturor!
ps: Dupa cum vedeti, articolul despre Ant-Man – Omul Furnica are un font special. Am avut ideea de a-l scrie mai mic, tocmai pentru a fi in ton cu filmul. Ideea mea a fost preluata de Malaezu si, se pare, o vor mai prelua si altii. Eu, insa, nu am vrut sa scriu FOARTE mic, pentru ca articolul sa poata fi, totusi, citit. Cu greu, insa poate fi citit. Important este ca mesajul sa fie receptat corespunzator. Singurele cuvinte MARI din film sunt Ant-Man – Omul Furnica. El, cand vrea, este mare si puternic. Exact ca-n film 🙂 Iar prin articol, in afara de poster, am inserat exclusiv poze de la avanpremiera de aseara, unde m-am pozat alaturi de cativa dintre prietenii veniti la vizionare.
7 thoughts on “Ant-man – Omul furnica”