Magic Mike XXL

Magic Mike XXL

Afis Magic MIKE XXL

INTRODUCERE Magic Mike XXL

Era de asteptat ca “Magic Mike” lansat in 2012 sa aiba o continuare. Din punctul meu de vedere, putin cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Este mult mai plin de dans, scene siropoase dar si glume. Este filmul la care baietii vor fi trasi de prietene, dar din care vor avea ceva de invatat 😉

Magic MIKE XXL

REZUMAT Magic Mike XXL

La 3 ani de la retragere, Mike (interpretat de Channing Tattum) este atras de catre o parte din fostii colegi de echipa, Kings of Tampa, pentru un ultim show la conventia stripperilor din Myrtle Beach. Acestia trec prin tot felul de situatii neaspteptate. Nu vreau sa va stric distractia, de aceea va si spun ca va aparea in cinema incepand cu 17 iulie.

Magic Mike XXL

PUNCTE DE INTERES Magic Mike XXL

  • Pe langa Channing Tattum sunt si alti actori cunsocuti – Joe Manganiello ce joaca rolul lui “Big Dick” Richie – a mai jucat in serial True Blood rolul lui Alcide Herveaux; Matt Bomer in rolul lui Ken – a jucat in serialul White Collar ca hotul de arta Neal Caffrey ; Adam Rodriguez in rolul lui Tito – a jucat tot intr-un serial, CSI: Miami rolul lui Eric Delko ; dar si actrita Amber Heard Depp in rolul lui Zoe
  • Efecte video si audio bune.

Magic MIKE XXL Caption

PUNCTE TARI Magic Mike XXL

  • Dansurile fiecarui caracter si muzica buna pe intreaga desfasurare a filmului – cand zici ca te-ai saturat de un dans, sau de o melodie, urmeaza alta, si alta – ceea ce este foarte bine ca nu duce la o monotonie a filmului.
  • Infiriparea unei povesti de dragoste intre Mike si Zoe – o poveste ce incepe cu replici sarcastice si ironice.
  • Mult mai realist cand vine vorba de interactiunile intre personaje
  • Felul in care Rome introduce fiecare membruu Kings of Tampa
  • In sfarsit Matt Bomer este lasat sa cante, si o face foarte bine – Untitled (How Does it Feel?)

PUNCTE SLABE Magic Mike XXL

  • Poveste nu foarte complexa, pe alocuri lipsind legatura intre scene – nu lipseste cu desavarsire, dar se face fortat. Cliseic si usor de prevazut sirul epic.
  • Absenta lui Matthew McConaughey si Alex Pettyfer din film.
  • Necontinuarea povestii dintre Mike si tipa din primul film, pe care o ceruse de nevasta, aceasta refuzand.

Ramona Bascianu

OPINe Magic Mike XXL

Magic Mike XXL este un film cu stripperi plin de dans si foarte multa piele dezvaluita. O greseala pe care o facem toti este sa presupunem ca exprimarea sexuala trebuie sa fie neaparat despre sexualitate, dar poate foarte bine sa fie despre un sentiment de incredere in tine si in cat de sexy te crezi.
Totusi nu vreau sa va las chiar cu ochii in soare, asa ca in video de mai jos puteti vedea o reprezentatie a catorva dansatori de la BOA pe doua dintre melodiile ce se gasesc si in film, Pony – Ginuwine si Goldfrapp – Ooh La La

Articolul despre Magic MIKE XXL a fost scris de reprezentanta CINEMIL.RO la avanpremiera de marti, Ramona Bascianu. Pe ea o puteti vedea in poza de mai sus  (de dinainte de opinie). Magic MIKE XXL intra de azi in cinematografe, fiind adus in Romania de Freeman Entertainment. Salutari MAGICE tuturor!

 

. 1 comentariu la Magic Mike XXL. Categories: 2015, Comunicate de presa, Filme noi.

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “Magic Mike XXL

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.