Concurs IUTE si FURIOS!

Concurs IUTE si FURIOS!

 

Pana acum am avut un concurs MARE SI TARE. De azi si pana miercuri voi avea un concurs … IUTE SI FURIOS! Serios, concurs IUTE si FURIOS! In ce consta concursul?

Post fast and furious 7

Intai si intai, va anunt premiul: DOUA invitatii duble la filmul Fast and Furious – IUTE SI FURIOS 7. Invitatiile sunt valabile in weekendul de debut, 3-5 martie, cinematograful Movieplex Plaza Romania.

Pentru a intra in posesia frumoaselor invitatii, trebuie sa faceti doua lucruri.

Paul Walker Iute si furios

– Pentru PRIMA invitatie, va trebui sa dati un comentariu prin care sa spuneti un film in care a jucat Paul Walker, in afara seriei Fast and Furious – Iute si Furios. #Peblog am de dat o invitatie DUBLA.

– A doua invitatie dubla o dau pe facebook, pentru ea trebuie sa intrati AICI si sa dati like & share acestei postari. Pe langa asta, trebuie sa va asigurati ca sunteti fani ai paginii Cinemil.ro.

Concursul dureaza pana miercuri la ora 16, cand voi anunta castigatorii. Ambii castigatori, pe blog si pe facebook, vor fi decisi de random.org.

Castigatorii vor trebui sa mearga la sediul RoImage pentru a-si ridica premiul.

Asadar, pana miercuri aveti la dispozitie una bucata concurs IUTE si FURIOS. Filmul Fast and Furious 7 – Iute si Furios 7 intra de vineri, 3 aprilie, in cinematografe, fiind adus in Romania de RoImage 2000. Salutari IUTI si FURIOASE tuturor!

. 54 de comentarii la Concurs IUTE si FURIOS!. Categories: CONCURS, Concurs INCHEIAT. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

54 thoughts on “Concurs IUTE si FURIOS!

  1. L-am mai vazut pe Paul Walker in Eight Bellow si mi-a placut mult. A facut o treaba minunata si acolo!

    1. Felicitari, esti unul dintre castigatori. Trebuie sa te duci la sediul RoImage pentru a-ti ridica premiul. Multumesc pentru participare!

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.