Ana Marin despre Depiscable Me 3 – Sunt un mic ticalos 3

Ana Marin despre Depiscable Me 3 – Sunt un mic ticalos 3

 

 

Cel mai recent film din seria in care apar minioni este delicios! Sunt multe asa numite comedii la care nu vei rade cu atata pofta – de la peripetiile juniorilor galbeni care decid sa isi dea demisia avand in vedere ca Dru a decis sa devina agent in Liga Impotriva Ticalosilor si incearca sa fie bun – lucru care se dovedeste extrem de plicticos pana la cautarea activa a unui inorog care o implica pe Agnes – vei avea o vizionare fantastica!

Lucrurile se schimba insa cand Dru pierde lupta cu Balthazar Brutt – un fost copil-star care nu reuseste sa treaca peste faptul ca adolescenta l-a impiedicat sa isi continue drumul de vedeta la Hollywood. Acum cu planuri malefice, cauta sa se razbune pe industrie si pentru asta are nevoie de un diamant, iar Dru pare sa nimereasca mereu in calea lui. In urma unei misiuni esuate de a il prinde pe Brutt – Dru si Lucy (acum sotie si agent partener cu fostul nostru ticalos) sunt concediati din Liga Impotriva Ticalosilor.

In timp ce incearca sa nu le dezamageasca pe fete, Marele nostru fost Ticalos primeste o veste surprinzatoare: existenta unui frate geaman de care a fost despartit la nastere si care traieste undeva pe o insula indepartata. Alaturi de Lucy, Agnes, Margo si Edith, Dru pleaca sa il cunoasca pe Gru. Doar ca planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ pentru că fratele vrea sa continue traditia de ticalosii a familiei, in timp de al nostru incearca sa se tina departe de acest lucru fiind in egala masura o lupta impotriva propriei firi. Si pe o insula care venera porcii, in timp ce mancarea oficiala este branza – da, da – ai citit bine 🙂 cei doi incep sa se joace cu mici ticalosii si glume la adresa satenilor.

 

In paralel Minionii au povestea lor plina de peripetii de la momentul lor de glorie, la cel de chin si groaza, la dulcea reintalnire cu Dru. Brutt va aparea in cele mai neasteptate momente, iar planul lui malefic le va pune pe junioare in pericol. Agnes va pleca in cautarea inorogului adevarat si va avea o supriza de proportii. Lucy va descoperi ca bucuria de a fi mama este una dintre cele mai mari. Iar Gru va trebui sa invete ce inseamna familia cu bune si cu rele, avantajele de a avea un frate care te apreciaza si incearca sa fie ca tine. Pe langa situatii haioase, replici extrem de amuzante, un lucru care mi-a placut la nebunie a fost coloana sonora: de la Michael Jackson (Brutt imita stilul indragitului superstar), la Madona sau A-ha. Bine-inteles, musai sa repeti „Papa Mama Loca Pipa” inainte de a ajunge la cinema pentru ca va fi momentul in care vei vrea sa poti aplauda in sala de cinema, mai ceva decat la aterizarea avionului low-coast! 🙂.

Pe langa buna dispozitie cu care am plecat din cinema, mi-a ramas in cap si faptul ca alegem ce vrem sa vedem in cei din jurul nostru!

Articolul despre filmul Depiscable Me 3 – Sunt un mic ticalos 3 a fost scris de Ana Marin. Filmul a intrat in cinematografe din 30 iunie, fiind distribuit in Romania de RoImage. Filmul a fost lider in weekendul de debut in box-office-ul romanesc, insa incasarile au fost sub incasarile filmului Minions/Minioni, de acum 2 ani. Mai multe despre weekendul de debut pe BlogDeCinema. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Ana Marin despre Depiscable Me 3 – Sunt un mic ticalos 3. Categories: 2017. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.