Minions – Minionii

Minions – Minionii

Minions - Minionii POSTER

Introducere Minions – Minionii

Primul Despicable Me l-am vazut la vreo 2 luni dupa ce aparuse. Il mai gasisem ratacit, intr-un mall, in varianta dublata. Mi-a placut la nebunie. Desi diferiti, imi aminteau, cumva, de strumfi. Iar faptul ca astia mici si simpatici vor sa faca rau ii face, pentru mine, cu atat mai simpatici. Mai stiti minionii mov din Despicable ME 2? 🙂 Minioni Heitari, asa le-am zis eu.

Minioni Mov
Minioni Mov

Rezumat Minions – Minionii

Filmul este un prequel al celorlalte doua, din el urmand a afla cum au ajuns Minionii sub comanda ticalosului Gru. Orice alt detaliu in plus poate fi considerat spoiler, asa ca va invit in salile de cinema sa vedeti ce si cum 🙂

Minioni

Puncte de interes Minions – Minionii

  • Pentru prima oara Minionii au prim planul. Este un film dedicat lor, unde ceilalti, TOTI ceilalti, sunt personaje secundare. La cat de draguti sunt zic ca merita un film numai al lor
  • O replica interesanta, care mi-a atras atentia: It’s good to be bad. Intamplator am un tricou pe care este inscriptionat un astfel de mesaj. SI serios ca empatizez cu el.
  • Sandra Bullock este vocea care da viata personajului Scarlett Overkill. Este cel mai celebru actor care joaca in aceasta serie (probabil in urmatoarea parte vor mai fi si altii).
Personajul de care va vorbeam
Personajul de care va vorbeam

Puncte tari, fara Puncte slabe Minions – Minionii

Sunt extrem de subiect, dar Minionii imi place per ansamblu. Exact ca-n cazul Strumfilor, eu nu le pot gasi defecte. Mi-a placut si muzica, mi-au placut si efectele, mi-a placut si actiunea filmului. Da, mi-a placut tot. Fiind sequel, acest film are dublu rol: incanta cei care sunt deja fanii seriei, dar reuseste sa capteze si atentia noilor fani. Oricum ar fi, mie mi-au placut la nebunie. Si am ras de s-a auzit in toata sala 🙂

Multi minioni

Opinie Minions – Minionii

Minions – Minionii este animatia anului 2015. Minionii sunt prea simpatici in dorinta lor de a face rau incat nu te poti supara pe ei. Toate pacatele acestui film, in cazul in care acestea exista, sunt iertate. Atentie: se lasa cu multe rasete!

One Minion Dollar

Cu toate astea, rad cu gura pana la urechi cand vad glumele care se fac pe seama lor. Mai sus si mai jos gasiti doua poze care circula pe internet.

Minion dollar baby

Minions – Minionii intra in cinematografe din 10 iulie, fiind adusi in Romania de RoImage. MINI-salutari CINEMILE tuturor!

ps: Pe principiul Avengers, credeti c-ar fi posibil un film in care Strumfii si Minionii sa se intalneasca? Visez prea mult? 🙂

Strumfi Minioni

 

. 8 comentarii la Minions – Minionii. Categories: 2015, Animatii, Filme noi. Tags: , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

8 thoughts on “Minions – Minionii

  1. Pingback: Filmul la Cinema Cortina: Minions (2015) | Movie Zone

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.