Ana Marin despre Skyscraper – Infernul din zgarie-nori

O sa incep prin a iti spune ca daca ai frica de inaltime acest Skyscraper – Infernul din zgarie-nori iti va da palpitatii, multe si din plin. Acum ca am precizat evidentul sa trecem la pelicula propriu-zisa. Skyskraper este plin de adrenalina, ne arata un The Rock mai sensibil, si cu un picior in groapa.

Dwayne “The Rock” Johnson joaca rolul unui fost politist in fortele speciale, care in urma unei interventii si a unei explozii isi pierde un picior. Insa, asa cum el zice in una dintre scene a castigat o sotie – pentru ca se indragosteste de chirurgul care il opereaza dupa explozie si impreuna au doi copii. Cu o pensie de invaliditate si fara prea multe optiuni, isi deschide o firma de Securitate – si datorita unui fost coleg din fortele speciale, ranit si el in explozia care face inceputul filmului, obtine o slujba de consultant pe probleme de Securitate a celui mai nou zgarie-nori din Hong-Kong. O cladire fantastica, cu cele mai noi tehnologii si cu “doar” 220 de etaje. Milionarul care o construieste este un geniu in antreprenoriat si tehnologie, care a facut multe lucruri imposibile sa fie posibile prin constructia acestei capodopere. Jucat impecabil de Chin Han – numit ca unul dintre cei mai buni actori de origine asiatica – rolul are urcusuri si coborasuri. Pe actor il stii din Ghost in a Shell si serialul de televiziune Arma Mortala.

Cum personajul lui The Rock este auditorul problemelor de Securitate, evident ca pica in miljlocul unui complot menit sa obtina anumite lucruri de la milionarul asiatic, iar familia extrem de fericita pe care ne-o prezinta regizorul la inceputul filmului intra in acest complot cand din cauza unei bomboane buclucase se intorc in cladire fix inaite de a incepe atacul. Prins la distanta de cladire The Rock face tot posibilul sa intre inapoi in ea desi aceasta era cuprinsa de flacari. Cu toate privirile pe un ecran gigantic (reclama la Sharp – firma care nici nu mai stiam ca exista) Hong-Kong-ul urmareste pas cu pas aventura eroului nostru si incercarea lui de salvare a lucrurilor.

Cu multe urcusuri si coborasuri, filmul Skyscraper – Infernul din zgarie-nori este plin de actiune, pe alocuri scene intinse prea mult – insa, nimic nu ii scade din savoare. E de vazut cu mult popcorn, in gasca si musai la cinema – iti va face seara mai buna si te va lasa cu zambetul pe buze. Daca esti in cautarea unui film de actiune pe care sa il vezi zilele acestea Skyscraper – Infernul din zgarie-nori este alegerea perfecta – actiune, o leaca de amor, umor cat carul si multe, multe efecte special! Reteta de success a unui blockbuster American.

Skyscraper – Infernul din zgarie-nori intra in cinematografe incepand de azi, vineri 13 iulie, fiind distribuit in Romania de RoImage 2000.

. 1 comentariu la Ana Marin despre Skyscraper – Infernul din zgarie-nori. Categories: 2018. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “Ana Marin despre Skyscraper – Infernul din zgarie-nori

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.