Ca o zi de duminica – Comedy Cluj 2016

Ca o zi de duminica – Comedy Cluj 2016

 

ca-o-zi-de-duminica-poster

Cand eram mic, jucam fotbal cu colegii de clasa. Nu faceam altceva decat sa stau in poarta. Nu loveam deloc bine mingea, cand voiam sa deposedez loveam aproape de fiecare data picioarele adversarilor, iar de sarit la cap nu se punea problema. Daca mingea era la inaltimea mea, da, sa zicem ca faceam efortul sa dau cu capul in ea. Altfel, slabe sanse.

Ulterior, m-am lasat de jucat, ultimele 2 meciuri fiind in 2 tabere (scoili de vara). Invidiez, insa, amicii care inca se intalnesc si joaca fotbal saptamanal. Unul dintre ei se duce duminica de duminica si joaca fotbal in curtea scolii absolvite. Si face asta de ani de zile, indiferent ca-i iarna sau vara.

ca-o-zi-de-duminica-2016

Despre asta este vorba si in filmul Ca o zi de duminica. Niste baieti se intalnesc, ritualic, duminica de duminica, sa joace fotbal. Problema este ca Mumbay este un oras intr-o continua dezvoltare, asa ca locurile in care pot juca ei fotbal sunt din ce in ce mai putine. Spre deloc.

Acum, in film, mai apare o problema: un misterios om in varsta, imbracat ingrijit, care vrea si el sa se bage la joaca. Care om aduce atat bucurie, cat si necazuri. Vedeti voi ce si cum.

ca-o-zi-de-duminica-india

Acum, fiind vorba de un film indian, bineinteles ca avem parte si de ceva romantism. In limitele normalului, nu ceva extrem de siropos, dar suntem in India, nu se poate fara ceva siropos. Si, bonus: avem cate ceva si despre ce ar trebui sa-ti doresti in viata. Despre joburi, independenta, sefi naspa, colege de serviciu. Un cocktail interesant, zic eu.

E drept, un pic cam previzibil, dar stiti voi, nimeni nu-i perfect. Pentru ce isi doreste sa fie, o comedioara simpatica si usoara, Ca o zi de duminica este un film decent. Nu spectaculos, nu memorabil, dar decent. Bunicel. Puteti sa luati ce cuvant doriti.

ca-o-zi-de-duminica-comedy-cluj-2016

Ca o zi de duminica a fost vazut la Comedy Cluj intr-o zi de … marti. Eh, calendarul Indiei o fi diferit :))

Articolul despre filmul Ca o zi de duminica a fost scris dintr-o camera a Casei Dragalina. Despre aceasta locatie am scris mai multe pe EmilCalinescu.eu.

. Niciun comentariu la Ca o zi de duminica – Comedy Cluj 2016. Categories: 2016, Comedy Cluj 2016, Filme Indiene. Tags: , , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.