CONCURS Chappie

CONCURS Chappie

 

 UPDATE: Daniel-mihai Lupu (pe facebook) si Alexandru ME pe blog sunt castigatorii concursului. Ii rog sa ma contacteze, sa-mi spuna numele complet, pentru a fi trecuti pe lista.

Cand organizez un concurs ma umplu de bucurie. Serios: faptul ca pot da ceva, si nu neaparat de la mine, ma bucura nespus. Sunt foarte bucuros atunci cand partenerii mei fac aceasta bucurie atat mie, cat si cititorilor mei.

Iar cel mai misto este cand cititorii mei vor avea sa ma cunoasca. Pe bune.

Iar daca tot e vorba de introducere, sa va zic si despre film: e un film cu roboti, se cheama Chappie. Nu are legatura cu cainii, cum am crezut initial. Chappie este un robot, iar principala sa caracteristica este aceea ca gandeste. Nu ma intrebati cum e filmul, ca nu stiu.

?????????????????

Acum vine partea SI MAI MISTO: il vom vedea impreuna. Stiu ca multi ma invidiaza ca vad filmele inaintea tuturor. Stiu ca ma invidiati ca eu merg doar la premiere speciale si nu la vizionari normale.

Eh, acum aveti sansa sa vedeti si voi acest film in avanpremiera. Ce trebuie sa faceti pentru asta? Eh, e ceva simplu, dar nu prea. Asadar:

Chappie - blueback - 6x3

1. Pe blog am de dat o invitatie. Pentru a o primi trebuie doar sa lasati comentariu acilea cu un cuvant care va vine in minte cand va ganditi la acest film. Un singur cuvant, atat.

2. Pe pagina de facebook mai am de dat o invitatie. Pentru aceasta trebuie sa dati like paginii si share postarii de concurs, urmand ca apoi sa dati un comentariu de confirmare a participarii. Bineinteles ca puteti participa de 2 ori, asta e si ideea, sa va cresteti sansele de castig. Partea trista pentru voi e ca nu puteti castiga de 2 ori.

Premiul, in ambele cazuri, este o invitatie de 2 persoane la PREMIERA DE JOI SEARA, din Baneasa. Joi seara, ora 19, Mall Baneasa. Voi merge alaturi de doi castigatori sa vad Chappie. Acestia vor fi anuntati luni seara, la ora 23, atunci cand se incheie Concurs Chappie. Doi cititori fericiti ma vor insoti la vizionare. Multumesc, Intercom, pentru aceasta posibilitate. Salutari CINEMILE tuturor!

. 18 comentarii la CONCURS Chappie. Categories: CONCURS, Concurs INCHEIAT. Tags: .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

18 thoughts on “CONCURS Chappie

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.