CONCURS Fifty Shades of Grey

UPDATE: Cer scuze, anuntasem castigatorii doar pe facebook. Castigatorii sunt Diana Soare (pentru comentariul dat pe blog) si Laura Pirlog (pe facebook). Postarea completa despre castigatori este AICI. Multumesc TUTUROR pentru participare!

 

Ati auzit cu totii de filmul Fifty Shades of Grey, nu? O amica il caracteriza drept un film NEBUNESC, asa ca acest concurs este, si el, O NEBUNIE! Concursul are 2 parti, dupa cum urmeaza:

1. Prima parte e aici, pe blog, unde trebuie sa raspundeti la urmatoarea intrebare: CE NEBUNIE ATI FI DISPUS SA FACETI PENTRU UN BILET FIFTY SHADES OF GREY? Voi premia cel mai nebunesc raspuns. Nu va pun sa DEMONSTRATI ca ati face acel lucru, este strict un concurs de imaginatie. De exemplu, daca s-ar termina toate biletele din lumea asta si ar ramane doar unul, cum l-ati convinge pe proprietar sa vi-l dea? Astept sa fiti creativi!

Fifty Shades of Grey

2. Partea a doua e pe facebook. Trebuie sa dati like paginii de facebook Cinemil, sa dati share acestui concurs (adica acolo unde va fi el anuntat), urmand ca dupa toate acestea sa lasati un comentariu prin care sa va anuntati participarea (sa dati share ACESTEI postari).

Bineinteles ca puteti face ambele chestii, insa va anunt ca NU puteti castiga ambele premii pentru ca cel care a castigat pentru creativitatea NU va mai intra in tragerea la sorti. Al doilea premiu este un fel de consolare, dar are ca scop popularizarea frumosului concurs.

Fifty Shades of Grey

Si, da, acesta este PRIMUL concurs de pe CINEMIL.RO.  Partea a doua a concursului, pe care voi incerca s-o implementez in TOATE concursurile de pana acum, se numeste CINE MI-L promoveaza?

Mentiune: invitatiile sunt DUBLE si sunt valabile in weekendul 13-15 februarie, in Movieplex Plaza Romania (Bucuresti). Puteti merge si pe 14 februarie daca doriti!

Fifty Shades of Grey intra in cinematografele din toata tara vineri, 13 februarie, fiind adus in Romania de RoImage 2000. Cartile dupa care au fost facute filmele (ca vor fi mai multe filme) se gasesc in librariile fizice si virtuale din toata tara. Pe Elefant.ro ar vrea preturi mici. Eu le-am primit cadou, deci nu m-am uitat cu atentie pe unde sunt mai ieftine.

CONCURS Fifty Shades of Grey – incepand cu data de luni, 9 februarie, ora 17, pana joi, 12 februarie, ora 17, cand voi anunta castigatorii. Mult succes! Salutari CINEMILE tuturor!

Etichete: