Concurs Mare si Tare

 UPDATE: Castigatori sunt SILVIA UNGUREANU si CRISTIAN. Ii rog sa imi trimita datele din buletin, urmand sa se prezinte cu ele la cinematograf pentru ridicarea premiului. Multumiri tuturor pentru participare!

Nu ma laud cu concursul meu, este purul adevar. Mare si tare, Get Hard in engleza, este un film ce intra in cinematografe de vineri, 27 martie 2015, adus fiind in Romania de Freeman Entertainment. Regia este semnata Etan Cohen, aflat la debutul sau in lungmetraj. Din distributie fac parte Will Ferrell, Alison Brie si Kevin Hart.

Get Hard POSTER

Eu nu l-am vazut inca, il voi vedea saptamana viitoare. Revin atunci cu o parere, deci mai multe despre film aflati atunci.

Acum va voi spune despre unul dintre ultimele cinematografe aparute in Bucuresti: Cine Grand Auchan Titan. Nu are foarte multe sali, acestea nu sunt foarte mari, dar spatiul este prietenos, iar locatia este bine aleasa. Mie-mi place, am fost de 3 ori acolo si revin de fiecare data cu placere.

Cine Grand Logo

Ce legatura au cele 2 chestii de mai sus? Ati ghicit: am CONCURS mare si tare, avand ca premiu 2 invitatii duble valabile in Cine Grand Auchan Titan. Concursul dureaza pana vineri la ora 16, cand voi alege prin tragere la sorti castigatorii.

Get Hard

Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia premiului? Pai sa raspunzi, la alegere, la una dintre urmatoarele intrebari:
– Care este ultimul film cu Kevin Hart vazut (si daca ti-a placut sau nu)?
– Care este ultimul film vazut in Cine Grand Auchan Titan?

Trebuie sa lasi un comentariu cu raspunsul la una dintre aceste intrebari. Poti raspunde la ambele intrebari, dar vei fi luat in considerre la tragerea la sorti O SINGURA data.

Invitatiile sunt valabile doua saptamani din momentul confirmarii si trimiterii datelor (atentie: castigatorii imi vor trimite datele din buletin; cine NU este de acord, din start, cu acest lucru participa degeaba la concurs).

Pe scurt: acest concurs Mare si Tare dureaza pana vineri la ora 16, cand Random.org va alege castigatorii. Bafta si salutari CINEMILE tuturor!

Etichete: , ,