Concurs Terminator Genisys

Castigatori Concurs Terminator Genisys: Ioana Anghelescu si Laurica Lorra. Rog castigatoarele sa ma contacteze pentru a intra in posesia premiului.

 

Am fost sa vad Terminator Genisys. Mi-a placut, filmul fiind exact ce trebuia sa fie.  Acum vreau ca si voi sa-l vedeti, sa va bucurati de efectele 3D, de povestea filmului si, de ce nu, de zambetul lui Arnold. Daca nu stiti la ce ma refer, vi-l las mai jos.

Arnold Smile

Acum, sa revenim la lucruri mai serioase. Asadar, Concurs Terminator Genisys. Am de dat 2 invitatii duble, valabile saptamana viitoare (6-12 iulie) in CinemaCity Sun Plaza. Concursul, ca de obicei, e impartit in 2:

– Aici, #peblog, trebuie sa lasati un comentariu in care sa spuneti care este filmul preferat in care joaca Arnold. Daca doriti sa spuneti si DE CE, nu m-as supara.

– Pe facebook, dati like & share postarii de pe Cinemil.ro, ulterior dand comentariu cu PARTICIP. Cand dati share, trebuie sa puneti hashtagurile #TerminatorGenisys #HeIsBack #Concurs.

Efecte vizuale Terminator Genisys

In ambele cazuri RANDOM.ORG va stabili castigatorii, eu doar voi valida fiecare participant in parte. Concursul se incheie duminica, la ora 23:59.

Si pentru ca tot suntem la capitolul concursuri, va anunt ca voi avea, saptamanile viitoare, concursuri pentru urmatoarele filme: Minionii, Misiune Imposibila si O tipa … dezastru.

Asadar, sa recapitulam: Concurs Terminator Genisys, atat pe blog, cat si pe facebook. Filmul este adus in Romania de RoImage, caruia ii puteti multumi cu un like. Salutari CINEMILE tuturor si multa bafta la concurs!

Etichete: