Danny Collins

Danny Collins

Danny Collins Poster

Introducere Danny Collins

Singurele lucruri pe care le stiam inainte de vizionare erau faptul ca filmul se baza pe fapte reale si faptul ca in el joaca Al Pacino. Sinopsisurile erau neclare, dar aflasem ce era de aflat. Unica tinta urma sa fie Al Pacino.

Rezumat Danny Collins

Al Pacino este Danny Collins, un star rock la moda in anii 70, care acum traieste doar din amintiri. O scrisoare de la marele John Lennon ii putea schimba fundamental viata. Nu i-a schimbat-o atunci, la momentul acela, i-o mai poate, oare, schimba acum?

Real Danny Collins

Puncte de interes Danny Collins

  • Dupa ce vedeti filmul, cititi acest articol. Este legat de gradul de adevar al filmului. Pe Danny Collins l-a chemat, in realitate, Steve Tilston. Filmul, se pare, nu a fost deloc departe de adevar.
  • Al Pacino, un actor inca in forma.
  • Christopher Plummer nu este nici el un nume de neglijat. Nu este de nivelul marelui Al Pacino, dar nu este deloc anonim ori vreun actor slab.
  • Regizorul Dan Fogelman se afla abia la al doilea film.

Danny Collins Al Pacino vs Real Danny Collins

Puncte tari Danny Collins

  • Al Pacino joaca genial. Este un recital actoricesc din partea sa. Cumva, rolul i se potriveste manusa. Se simte o simbioza perfecta intre Al Pacino si personajul sau.
  • Ceilalti actori, motivati de ilustrul lor coleg, joaca si ei la inaltime. Nu exista niciun actor despre care s-ar putea afirma ca dezamageste.
  • Un scenariu bine scris, legat, completat de o regie de calitate.
  • Atunci cand e vorba despre un muzician, e clar ca pretentiile despre MUZICA din film sunt ridicate. Eu zic ca aceasta se ridica la nivelul asteptarilor.

20130806_Imagined_0030.CR2

Puncte slabe Danny Collins

  • Cu greu poti gasi slabiciuni evidente acestui film. Nu este un film perfect, nu este un film genial, dar nu exista niciun aspect la care sa dezamageasca crunt. As putea evoca doar un aspect pur comercial: nu are un public tinta bine stabilit. Nu ii stirbeste din calitate, dar ii va afecta, cu siguranta, incasarile.

Opinie Danny Collins

Danny Collins este tipul de film la care parca nu te-ai duce, dar de care vei fi foarte incantat daca te decizi sa mergi. Al Pacino te va impresiona, ceilalti actori te vor multumi si ei, iar tu vei fi, per total, fericit de alegerea facuta. Iti va fi, totusi, mai greu sa-ti convingi prietenii sa vada acest film. Eu zic sa incerci s-o faci, filmul este un recital actoricesc marca Al Pacino.

Danny Collins, film bazat pe fapte aproape reale, e de ieri, 17 aprilie, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Ro Image. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Danny Collins. Categories: 2015, Filme noi. Tags: , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.