Star Wars fara Darth Vader este o mancare nesarata. Star Wars Rogue One.

Star Wars fara Darth Vader este o mancare nesarata. Star Wars Rogue One.

Pe scurt: Star Wars a avut 6 episoade, 3 episoade clasice, la care s-au adaugat trei episoade ce au loc inaintea celor 3. Dupa 6 episoade, franciza parea terminata, actiunea fiind gandita in acest sens.

Anul trecut, insa, Disney, noii proprietari ai francizei, decid sa scoata o continuare, numita sugestiv Trezirea Fortei. Incasari record, fanii abia au asteptat sa vada noul Star Wars. Disney Star Wars, asa cum a fost ironizat de multi (inclusiv de mine), a dezamagit intr-o oarecare masura. Desi unii nu au vrut sa spuna ori, cine stie, nu si-au dat seama (cum e cazul meu), dupa vizionarea ultimului film, Star Wars – Rogue One, lucrurile sunt clare: lipsea Darth Vader.

De fapt, lipsea un personaj negativ puternic, un personaj negativ de care sa-ti fie frica.

Acum, sincer sa fiu, va spun ca personajul in sine, actualul Darth Vader, mi s-a parut destul de sters si lipsit de verva. Simplul fapt ca Darth Vader a fost NU a fost personajul principal mi se pare o eroare strategica.

Actiunea filmului e misto, povestea e buna per total, doar ca fanii il vor pe Darth Vader. Nu stiu cum sa va spun, dar cred ca este printre cele mai populare personaje negative. Acum reapare, cu totii se vor bucura de revederea lui, dar parca trebuia ceva mai mult.

Pentru cine nu stie, Star Wars Rogue One NU este sequel al precedentului, deci la urmatorul Star Wars iar il vom vedea pe Vader doar ca amintire.

Seria Star Wars nu va muri, are prea multi fani pentru a nu avea succes, va reusi sa mai obtina inca multe sute de milioane de euro, insa pentru ca filmele urmatoare sa fie din nou MEMORABILE, trebuie inventat un alt personaj negativ. Sau, cumva, inviat Darth Vader. Sunt pe taramul SF-ului, deci nimic nu e imposibil.

In concluzie, Star Wars fara Darth Vader este o mancare nesarata, Star Wars Rogue One fiind o mancare cu un pic de sare, dar tot un pic de regim pare (pentru cardiaci). Din pacate, urmatorul Star Wars se anunta a fi, din nou, precum o mancare servita in spital.

Noul Star Wars Rogue One intra in cinematografe din 16 decembrie, fiind adus in Romania de Cineforum. Recomand vizionarea lui in IMAX 3D, asa cum l-am vazut si eu azi. Pentru mai multe detalii despre film, vizitati aceasta pagina. Despre intregul personaj Darth Vader puteti citi mai multe pe Wikipedia si pe site-ul oficial Star Wars. Salutari STELARE tuturor!

ps: Nici Star Wars Rogue One nu a fost scutit de glume, vedeti pe TimesNewRoman una dintre cele mai tari glume vazute in acest sens.

. 1 comentariu la Star Wars fara Darth Vader este o mancare nesarata. Star Wars Rogue One.. Categories: 2016. Tags: , , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

1 thought on “Star Wars fara Darth Vader este o mancare nesarata. Star Wars Rogue One.

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.