Hail Caesar – Ave Cezar

Hail Caesar – Ave Cezar

Ave Cezar POSTER ROMANIA

Introducere Hail Caesar – Ave Cezar

Ultimele filme ale fratilor Cohen mi-au placut. Nu le pot pune drept preferatele mele, dar au o mare calitate: sunt apreciate atat de critici, cat si de public. Tema nu ma incanta, dar aveam incredere in Fratii Cohen. Ce a iesit va las pe voi sa descoperiti citind articolul de mai jos, dar si vazand filmul.

Ave Cezar Cinemil

Rezumat Hail Caesar – Ave Cezar

Actiunea se petrece in anii 50, iar in rolul principal il avem pe Eddie Mannix, un producator care, pe langa problemele sale de zi cu zi cu vedetele Hollywood-ului, se trezeste cu o mare belea: principala sa vedeta este rapita de catre comunistii din America, in schimbul sau fiind ceruta o suma de bani. Cum se termina totul si ce dedesupturi din industrie sunt dezvaluite ramane sa descoperiti singuri.

Ave Cezar 2016

Puncte de interes Hail Caesar – Ave Cezar

  • Pe langa regia fratilor Cohen, afisul mai atrage prin prezenta lui George Clooney, a lui Josh Brolin, a lui Jonah Hill si a lui Channing Tatum. Si sa n-o uitam pe Scarlett Johansson. Da, o distributie extrem de atragatoare.
  • Filmul primeste mai multe caracteristici. In multe locuri apare drept comedie (si trailerul da de inteles acest lucru), insa pe langa asta mai aflam c-ar mai fi drama, mistery ori musical. Cat e din fiecare este o chestiune discutabila.
  • Eu ma voi referi doar la caracteristica sa de baza, comedie. Avertizez faptul ca nu este tipul de comedie la care va veti tavali de ras. Nicidecum. Este, insa, tipul de film care ironizeaza intreaga industrie a cinematografiei. E drept, multe referiri nu sunt pentru oricine.

Ave Cezar Hail Caesar

Puncte tari /puncte slabe Hail Caesar – Ave Cezar

Este tipul de film la care ce apreciaza unii urasc altii. De exemplu, unii apreciaza umorul fin, subtilitatile si aluziile prezente in film; altii vor considera ca acest film nu ar trebui sa se numeasca comedie. La fel, unii l-ar putea considera un film mult prea lung si pe alocuri plictisitor, altii considera acest lucru un avantaj, filmele bune (a se citi de arta) nu sunt niciodata scurte.

Legat de interpretarile actorilor, ele sunt bune, dar nu ma dau pe spate. George Clooney este bun de fotomodel, il vor aprecia femeile, dar obiectiv vorbind nu impresioneaza. Ma intreb, totusi, daca a fost ales pentru calitatile sale de actor.

Ave CEZAR George Clooney

Opinii HAIL CAESAR – AVE CEZAR

In mod sincer, nu m-a prins Hail Caesar – Ave Cezar. E clar ca nu-s eu publicul tinta. Este un public pentru cei din industria cinematografica si pentru snobii care vor sa se dea mari cunoscatori in ale cinematografiei. Nu este, in sine, un film rau, dar cu siguranta nu este nici un film pe care sa-l tin minte (nicio replica memorabila), nici un film pe care sa-mi doresc sa-l revad.

Despre Hail Caesar – Ave Cezar mai gasiti articole in urmatoarele locuri: Diana Duca, Ovidiu Eftimie, Andreea Mihaila, Ioana Raluca Popescu si Razvan Nistor.

Hail Caesar!

Hail Caesar – Ave Cezar este deja in cinematografe, din 19 februarie, fiind adus in Romania de RoImage. Salutari CINEMILE tuturor!

. 2 comentarii la Hail Caesar – Ave Cezar. Categories: 2016, Filme noi. Tags: , , , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

2 thoughts on “Hail Caesar – Ave Cezar

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.