Jane got a gun – Jane are o arma, pardon, talent!

Jane got a gun – Jane are o arma, pardon, talent!

Jane got a gun POSTER ROMANIA

Introducere Jane got a gun

atunci cand vrei un film bun, trebuie sa alegi un film in care joaca Natalie Portman. si, cum doamna este versatila poti alege de la western la dans fara nici un regret ulterior.

Jane 2016

Rezumat Jane got a gun

Jane Hammond este o mama in mijlocul pustietatii si o femeie obisnuita cu vremurile dure pe care vestul salbatic le ofera. asa ca deciziile pe care le ia au la baza gandul supravietuirii si nu sentimentele, astfel atunci cand viata sotului este in pericol, fara nici o ezitare Jane merge la fostul logodnic si ii cere ajutorul pentru a isi salva barbatul actual.

Jane got a gun 2016

Puncte de interes Jane got a gun

 • Psihologia din spatele supravietuirii;
 • Versatilitatea lui Portman;
 • Un western bun, ca in vremurile de glorie ale palariei de cowboy a lui Eastwood.

Jane got a gun film 2016

Puncte tari Jane got a gun

 • Ewan McGregor face un rol negativ de exceptie, iar transformarea iti va da un pic de bataie de cap daca nu esti fan inrait in a il recunoaste.
 • Clasicile peisaje din filmele cu vestul salbatic – caii frumosi, desert cat vezi cu ochii si natura salbatica la ea acasa.
 • Descoperirea lui Joel Edgerton – care in rolul fostului logdnic are ceva de furca, avand in vedere ca trebuie sa apere casa si barbatul femei iubite.
 • abordatea aminitirilor ca parte din poveste si integrarea lor, astfel incat sa te faca sa iti dai cu parerea cu privire la finalul filmului.

Jane got a gun movie 2016

Puncte slabe Jane got a gun

 • Cam subtire constructia momentelor culminante.
 • Unghiurile de filmare
 • Cateva scapari in zona de recuzita si realitate versus film.
 • Dorinta regizorului de a fi un mic Quentin tarantino, insa fara curajul de a impinge limitele ca mai devreme mentionatul.

Opinii personale Jane got a gun

 • in afara de faptul ca era un western si ca titlul te ducea cu gandul la piesa Janie’s got a gun nu stiam nimic de film. asa ca asteptarile mele nu erau prezente la intrarea in sala – dar, ca intodeauna (poate ar fi cazul sa ma obisnuiesc) Natalie Portman este un izvor nesecat de talent. Momentul altercatiei dintre Jane si Jeremiah este cred ca apogeul filmului, aproape ca ti se ridica parul pe mana simtind frica si dezgustul pe care Portman reuseste sa il transmita de pe ecran.
 • ti-as recomanda sa mergi sa vezi filmul, mai ales daca iti e dor de un film western ca in vremurile bune, in care totul e construit din actori si felul in care acestia dezvolta personajele. Daca vrei ceva cu multe explozii, mergi la altceva.

Jane got a gun

Articolul despre Jane got a gun a fost scris de Ana Marin. Ea poate fi citita si pe blogul ei personal, bloggermarin.net. Jane got a gun intra in cinematografe din 26 februarie, fiind adus in Romania de OdeonFilm. Salutari CINEMILE tuturor!

. Niciun comentariu la Jane got a gun – Jane are o arma, pardon, talent!. Categories: Comunicate de presa. Tags: , .

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.