Zoolander 2

Zoolander 2

Zoolander 2 POSTER

Introducere Zoolander 2

Prima parte imi scapase, anul acesta fiind prima oara cand am auzit de aceasta serie. Dupa ce l-am vazut mi-am dat seama ca nu pierdusem absolut nimic. Pe scurt: un film fara logica (nici macar o logica a lui, interna), cu regia varza, cu interpretari aproape dezastru si cu niste glume scremute de care trebuie sa fugiti. Totusi, 6.6 pe IMDB si 61 pe Metascore mi-a dat de gandit. E ceva ce-mi scapa?

Zoolander

M-am dus, totusi, sa vad Zoolander 2 din pura curiozitate. Plecasem de la o premisa simpla: mai prost decat primul NU AVEA CUM sa fie!

Rezumat Zoolander 2

Moartea lui Justin Bieber este ultima dintr-o intreaga serie. Oamenii frumosi din intreaga lumea erau omorati, asa ca politia modei intra in actiune. Singurii care pot rezolva misterul sunt Derek si Hansel, fostele mari fotomodele masculine, care acum traiesc izolati de lume. Cine era in spatele intregii actiuni, de ce cei 2 traiau izolati si cum se termina toate acestea ramane sa descoperiti singuri

Picture Zoolander 2

Puncte de interes Zoolander 2

  • Din distributie, pe langa Ben Stiller si Owen Wilson, ii mai regasim pe Penelope Cruz (Valentina), Will Ferrel, Benedict Cumberbatch si … Madalina Ghenea.
  • Foarte multe celebritati isi joaca propriile roluri. Amintesc aici doar pe Justin Bieber, Demi Lovato, Lenny Kravitz, Sting si Kate Moss. Nu-s singurii, pe restul, insa, trebuie sa-i descoperiti voi.
  • Este mai slab cotat decat precedesorul sau: IMDB-ul ii acorda  5.3 (fata de 6.6 prima parte), in timp ce Metacritic ii acorda 34 de puncte, fata de 61.

Zoolander 2 2016

Puncte tari Zoolander 2

Dupa mine, Zoolander 2 este cu mult peste prima parte. Scenariul este mult mai legat, are o logica a lui (cum se spune, o logica interna, a filmului, lucru total absent la prima parte), intalnim personaje cunoscute, care spre cinstea lor au acceptat sa se autoironizeze jucand in acest in film.

Glumele sunt bune, mult mai bune decat cele din Zoolander 1. In plus, un mare avantaj este ca, intr-un fel, acopera unele gauri din scenariul primei parti.

Nu inteleg absolut deloc cum cineva, oricine, ar putea considera prima parte ca fiind mai buna.

Zoolander 2

Puncte slabe Zoolander 2

Filmul are extrem de multe puncte slabe. Nu e jucat deloc stralucit, multe scene sunt fortate, iar multe din glume par extrem de fortate.

Optinii Zoolander 2

Desi mult mai bun decat prima parte, Zoolander 2 este un film slabut spre decent. Pleaca de la o premisa buna, insa punerea in aplicare lasa un pic de dorit. Mie mi-a placut mai mult pentru ca aveam asteptari foarte mici, insa asta recunosc ca este o problema d-a mea.

Zoolander 2 este deja in cinematografe, distribuit in Romania de RoImage. Salutari CINEMILE tuturor!

ps: Observati, va rog, diferentele dintre Zoolander 1 si Zoolander prin prisma celor 2 actori principali: imi pare ca nu au imbatranit DELOC. Sunt singurul care are impresia asta?

. Niciun comentariu la Zoolander 2. Categories: 2016, Filme noi.

About Emil Calinescu

Blogger de profesie, cinefil de placere, Cinemil pe scurt. Mai multe despre mine gasiti pe pagina Cinemilii.

Be the first to leave a reply

RaspundE-MI-L

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.